Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mircea Basescu, adus la DNA. Institutia recunoaste ca inregistrarile Bercea-Basescu sunt reale

Antena3 Antena3,
Mircea Basescu, adus la DNA. Institutia recunoaste ca inregistrarile Bercea-Basescu sunt reale

Mircea Basescu a fost adus, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). DNA recunoaste ca inregistrarile Bercea-Basescu sunt reale. Stire in curs de. continuă pe Antena3

DNA a pus SECHESTRU pe averea lui Mircea Basescu. Fratele presedintelui si Marian Capatana, adusi la Directia Anticoruptie

Update 11. 35 -Marian Capatana a fost si el adus la DNA in aceasta dimineata. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati in 20 iunie, dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice i.

DNA a confirmat ca inregistrarile cu Mircea Basescu nu sunt modificate

Actualizare 12:16 DNA, sechestru pe averile lui Mircea Basescu si Capatana Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Mircea Basescu si a presupusului sau complice, Marian Capatina, anchetatorii urmarind sa recupereze cei 250 mii euro, bani care fac obiectul traficului de influenta, potrivit surselor din presa.

Avocatul lui Mircea Basescu: Camerele sunt defecte. Cravata cu care s-ar fi facut inregistrarile nu a putut fi expertizata

Avocatul lui Mircea Basescu a declarat marti, la iesirea de la DNA, ca expertiza in cazul inregistrarilor audio-video facute de Florin Anghel este gata, dar cravata cu care s-ar fi facut inregistrarile nu a pu.

Ce ar fi putut face Mircea Basescu cu 250.000 de euro?

Familia Basescu a scandalizat o tara intreaga cand Antena 3 a facut publice inregistrarile in care fratele presedintelui, Mircea Basescu, recunoaste ca a primit 250. 000 de euro de la familia interlopului.

Sechestru pe averea lui Mircea Basescu

Acuzatiile lui Bercea Mondial la adresa sefului DNA au afectat independenta justitiei, in timp ce Mircea Basescu a fost informat ca are averea sechestrata sunt ultimele desfasurari in cazul Bercea.

Procurorii au pus sechestru pe o parte din averile lui Mircea Basescu si Marian Capatana. inregistrarile, probe la dosar

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru pe o parte din averea lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana. Cei doi au fost adusi marti la sediul institutiei pentru a li se comunica rezultatul expertizei in cazul inregistrarilor din dosarul in care ii acuza pe mai multi membri ai familiei Anghel de santaj.

Sechestru pe o parte din averile lui Mircea Basescu si Marian Capatana. inregistrarile, probe la dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis sa puna sechestru pe o parte din averea lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana. Cei doi au fost adusi, marti, la sediul institutiei pentru a li se comunica rezultatul expertizei in cazul inregistrarilor din dosarul in care ii acuza pe mai multi membri ai familiei Anghel de santaj.

DNA a pus SECHESTRU pe averea lui Mircea Basescu. Fratele presedintelui, adus la Directia Anticoruptie

Update 11. 13 -DNA a pus sechestru pe averea lui Mircea Basescu. Procurorii au instituit aceeasi masura si pe bunuri pe care le detine Marian Capatana, despre care se spune ca ar fi intermediarul.

Averea lui Mircea Basescu, pusa sub sechestru asigurator de DNA

Mircea Basescu, aflat in arest, a fost adus, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi informat in legatura cu recultatul expertizei tehnico-criminalistice in cazul inregistrarilor video din dosarul sau. De asemenea, DNA a.

Mircea Basescu si Marian Capatana, adusi la DNA. Procurorii pun sechestru pe averil

Omul de afaceri Mircea Basescu a fost adus la DNA, unde li se va aduce la cunostinta ca averea le este pusa sub sechestru, in dosarul in care el si Marian Capatana sunt acuzati de trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )