Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mircea Cartarescu implineste 64 de ani chiar de Ziua Copilului

B1 B1,
Mircea Cartarescu implineste 64 de ani chiar de Ziua Copilului

Mircea Cartarescu, unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti scriitori romani contemporani isi serbeaza pe 1 iunie ziua de nastere. Este greu de crezut ca vesnic tanarul Cartarescu implineste 63 de. continuă pe B1

Spre-un alt canon. Dan Stanca, un fantast care-i contrapartea spirituala a lui Mircea Cartarescu

Acolo unde Mircea Cartarescu sugereaza cautarea spirituala cu precizia unui chirurg, Dan Stanca se arunca deznadajduit in ea, cu patos si disperare existentiala. Acolo unde Cartarescu este precis si calculat, Dan Stanca e febril si necontrolat, scriind parca sub imperiul unei urgente. Stilul lui Cartarescu este detasat si rece, Stanca se implica emotional, pana la contopirea cu textul.

Top 5 cele mai frumoase poezii ale lui Mircea Cartarescu

Nascut pe 1 iunie 1956, Mircea Cartarescu este considerat de critica literara cel mai important dintre poetii generatiei optzeciste. Absolvent al liceului Dimitrie Cantemir din Bucuresti, a urmat apoi cursurile.

Ziua Copilului: toti romanii care intra pe internet azi vad asta. De ce e speciala aceasta zi

Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un doodle special. 1 iunie e dedicat tuturor copiilor, dar la noi a capatat mai multa amploare in ultimii cinci ani. Cum am ajuns sa avem.

Guvernul Meu, certat de parinte, de Ziua Copilului. Orbanel, prins fumand in toaleta

De Ziua Copilului, presedintele Klaus Iohannis si-a chemat din nou micutii din Guvern la Palatul Cot.

1 iunie 2020. Cum poti petrece cu cel mic de Ziua Copilului, in conditii de stare de alerta

Ziua Copilului in acest an suporta restrictiile starii de urgenta, dar din fericire situatia este mai relaxata. Guvernul a decis ca dupa deschiderea parcurilor sa se deschida si muzeele, terasele, si.

Ziua Copilului la eMAG cu mii de reduceri: sunt deja pe site oferte excelente pentru iunie

EMAG s-a pregatit de Ziua Copilului cu o multime de oferte. Si mai are produse intr-o categorie speciala, de unde poti sa iei telefoane, televizoare si multe altele la pret mai mic. Din 1.

Ziua Copilului, la initiativa unui elev. Cum a fost aleasa data de 1 iunie si ce semnificatie are

Ziua Internationala a Copilului este sarbatorita pe 1 iunie, atat in Romania, cat si in alte 50 de tari de pe glob. Astazi secelebreaza copiii, miracolul nasterii si al puritatii si dreptul copiilor de a fi protejati.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )