Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator

Adevărul Adevărul,
Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator

Senatorul PNL Mircea Diaconu a anuntat, astazi, ca va candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din 9 decembrie, conform Mediafax. continuă pe Adevărul

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator

Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, luni, pentru agentia Mediafax, ca va candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator.

Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, luni, ca va candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din 9 decembrie, relateaza Mediafax. Diaconu a precizat ca va candida in acelasi colegiu in care a fost ales si in 2008 si ca nu va demisiona din Parlament in urma deciziei de incompatibilitate. Mircea Diaconu a sustinut ca interdictia de a ocupa functii publice nu se aplica in cazul drepturilor electorale - de a alege si de a fi ales. Biroul Permanent a decis, in urma cu o saptamana, .

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator. Crin Antonescu il sustine

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca il sustine pe Mircea Diaconu in cursa pentru un nou mandat de senator. Diaconu a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, in .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )