Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator. Crin Antonescu il sustine

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator. Crin Antonescu il sustine

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca il sustine pe Mircea Diaconu in cursa pentru un nou mandat de senator. Diaconu a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, in . continuă pe Antena3

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator

Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, luni, pentru agentia Mediafax, ca va candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Mircea Diaconu vrea un nou mandat de senator. Crin Antonescu il sustine

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca il sustine pe Mircea Diaconu in cursa pentru un nou mandat de senator. Diaconu a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, in .

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator.

Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, luni, ca va candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din 9 decembrie, relateaza Mediafax. Diaconu a precizat ca va candida in acelasi colegiu in care a fost ales si in 2008 si ca nu va demisiona din Parlament in urma deciziei de incompatibilitate. Mircea Diaconu a sustinut ca interdictia de a ocupa functii publice nu se aplica in cazul drepturilor electorale - de a alege si de a fi ales. Biroul Permanent a decis, in urma cu o saptamana, .

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator

Senatorul PNL Mircea Diaconu a anuntat, astazi, ca va candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din 9 decembrie, conform Mediafax.

Diaconu - in loc de demisie, un nou mandat.

In ciuda verdictului definitiv de incompatibilitate primit in instanta si a legii care ii interzice sa candideze pentru un nou mandat, liberalul Mircea Diaconu se vrea din nou in Parlament. Si are toate sansele sa primeasca unda verde de la conducerea PNL. Cum au toate sansele la un colegiu eligibil si alti politicieni controversati, precum Dan Voiculescu sau Catalin Voicu. In locul unei demisii, care i-ar fi dres un pic imaginea afectata, senatorul PNL Mircea Diaconu a anuntat, ieri, ca va .

Senatorul Mircea Diaconu si-a anuntat candidatura pentru un mandat de parlamentar

Senatorul PNL Mircea Diaconu si-a anuntat, luni, intentia de a candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare planificate pentru 9 decembrie. Acesta a declarat, pentru Mediafax, ca va candida in acelasi.

Horia Georgescu (ANI): Mircea Diaconu si Sergiu Andon nu mai pot candida. Amanarea revocarii lor aduce deservicii Romaniei

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate spera ca saptamana viitoare, cel tarziu, decizia de revocare din functie a lui Mircea Diaconu si Sergiu Andon sa fie pusa in aplicare, intrucat Senatul a.

Diaconu candideaza din nou, desi nu are voie. ...

Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, luni, ca se va adresa printr-o scrisoare comisarului european Viviane Reding, pentru a-i prezenta situatia in care se afla si are in vedere sesizarea CEDO in ceea ce priveste sanctionarea sa cu pierderea mandatului de catre ICCJ, potrivit Mediafax. Maine cred am sa formulez o scrisoare catre doamna Reding si sa explic cum s-a procedat, cum am procedat eu aici, in Parlamentul Romaniei, cand am venit in acest hol, m-am adresat in scris ca sa-mi raspunda .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )