Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mircea Diaconu, exclus de pe listele liberalilor la alegerile europarlamentare

B1 B1,
Mircea Diaconu, exclus de pe listele liberalilor la alegerile europarlamentare

Fostul senator Mircea Diaconu a fost restras de pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare, in urma sentintei de incompatibilitate,. continuă pe B1

Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare.

Mircea Diaconu a fost exclus de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform B1 TV. Citeste si: Antonescu l-ar putea retrage pe Diaconu de pe lista PNL la europarlamentare Decizia a fost luata in cadrul Biroului Politic National al PNL. Luni, presedintele liberal Crin Antonescu a declarat ca fostul senator ar putea fi retras de pe lista candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare. Citeste si: ANI: Decizia Curtii de Apel, in cazul lui Mircea Diaconu, NU este .

Mircea Diaconu, exclus de PNL de la europarlamentare

Conducerea PNL a decis, marti, scoaterea lui Mircea Diaconu de pe lista initiala de candidati stabilita pentru alegerile europarlamentare, informeaza surse din PNL citate de Mediafax. in favoarea mentinerii lui.

Surse: Mircea Diaconu va fi retras de pe lista liberalilor pentru euroalegeri

Fostul ministru al Culturii Mircea Diaconu va fi scos de pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, potrivit unor surse din cadrul partidului. Decizia ar urma sa fie adoptata oficial in sedinta de marti.

Mircea Diaconu, scos de pe listele PNL pentru europarlamentare: Sunt incompatibilul de serviciu al Romaniei

Vicepresedintele executiv al PNL, Mircea Diaconu, a fost indepartat de pe listele formatiunii pentru alegerile europene, dupa ce 18 liberali au votat in favoarea sa, iar alti 37 i-au respins candidatura pentru un fotoliu in Parlamentul European. Diaconu, care si-a aparat cauza in fata colegilor de partid, a declarat anterior, la Radio France Internationale, ca se considera o victima. Sunt incompatibilul de serviciu al Romaniei, s-a plans el.

Crin Antonescu, despre motivul excluderii lui Mircea Diaconu de pe lista candidatilor la europarlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca retragerea lui Mircea Diaconu de pe lista de candidati la europarlamentare din partea liberalilor a fost determinata de situatia acestuia legata de sentinta.

Udrea: S-a luat decizia amanarii Congresului PMP pana dupa alegerile europarlamentare.

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, ca s-a luat decizia sa se amane pana dupa alegerile europarlamentare Congresul partidului care urma sa aiba loc in 22 martie. S-a decis ca Congresul sa fie amanat pana dupa alegerile europarlamentare, pentru ca suntem in campanie si avem nevoie sa ne ocupam de a castiga voturile romanilor si nu de a castiga batalii interne. Si, in al doilea rand, nu ne intereseaza functiile. Uitati ce bine ma simt eu in interiorul acestui partid neavand nicio .

Biserica Ortodoxa indeamna crestinii sa voteze la alegerile europarlamentare.

Membrii Comitetului Reprezentantilor Bisericilor Ortodoxe pe langa Uniunea Europeana CROCEU) ii incurajeaza pe crestini sa ia parte in mod activ la alegerile europarlamentare din perioada 22 - 25 mai, contribuind astfel la perfectionarea proiectului european, informeaza Mediafax. Membrii Comitetului Reprezentantilor Bisericilor Ortodoxe pe langa Uniunea Europeana CROCEU) s-au intalnit la Bruxelles si au hotarat sa publice un comunicat in vederea apropiatelor alegeri care vor avea loc in .

Udrea: S-a luat decizia amanarii Congresului PMP pana dupa alegerile europarlamentare

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, ca s-a luat decizia sa se amane pana dupa alegerile europarlamentare Congresul Partidului Miscarea Populara, care urma sa aiba loc in 22 martie.

Paleologu si Baconschi, printre candidatii PMP la europarlamentare.

Partidul Miscarea Populara PMP) a anuntat ca pe lista pentru europarlamentare se afla Teodor Baconschi, Teodor Paleologu, Ruxandra Dragomir, Gelu Visan si Adrian Radulescu, relateaza Agerpres. Citeste si: Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare Consiliul Executiv National CEN) al Partidului Miscarea Populara a incheiat marti cea de-a doua etapa a alegerilor interne privind stabilirea candidatilor la alegerile europarlamentare. CEN a votat lista candidatilor inscrisi in .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )