Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Geoana: Fiecare zi care trece cu Victor Ponta inseamna o zi de scufundare pentru PSD (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Geoana: Fiecare zi care trece cu Victor Ponta inseamna o zi de scufundare pentru PSD (VIDEO)

Senatorul Mircea Geoana, exclus recent din PSD, a comentat miercuri seara, la emisiunea Butonul de panica de pe B1 TV situatia din Partidul Social Democrat, afirmand ca este de parere ca Victor Ponta nu ar. continuă pe B1

Surse: Mircea Geoana ar fi incercat sa ia locul lui Victor Ponta, in cursa prezidentialelor

Surse din interiorul PSD spun ca motivul excluderii lui Mircea Geoana din PSD ar fi incercarea sa de a se impune drept candidat la alegerile prezidentiale, in locul lui Victor Ponta. in acest context Mircea.

Geoana: Fiecare zi cu Ponta inseamna o zi de scufundare pentru PSD

Senatorul Mircea Geoana, exclus recent din PSD, a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca Victor Ponta nu ar trebui sa se agate de functia de premier si nici de cea de lider al social-democratilor.

Dorel Coica: Mircea Geoana este un nimeni. Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Satu Mare l-a facut pres pe fostul sef al partidului

Presedintele organizatiei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, cere demisia lui Mircea Geoana din functia de parlamentar in urma afirmatiilor pe care le-a facut la adresa partidului. Mircea Geoana este un nimeni, a mai spus Coica.

Cat l-a costat pe Victor Ponta sa inchirieze Arena Nationala, de ziua lui

Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat, pe blogul personal, raspunsul Primariei Municipiului Bucuresti la solicitarea oficiala referitoare la costul contractului prin care a fost inchiriata Arena Nationala la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta.

FOTO Cat l-a costat pe Victor Ponta sa inchirieze Arena Nationala, de ziua lui

Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat, pe blogul personal, raspunsul Primariei Municipiului Bucuresti la solicitarea oficiala referitoare la costul contractului prin care a fost inchiriata Arena Nationala la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta.

Marian Vanghelie, pamflet despre ce le-ar face lui Liviu Dragnea, Sebastian Ghita si Victor Ponta intr-o confruntare imaginara

Primarul sectorului 5 din Bucuresti, Marian Vanghelie, a vorbit in cadrul unui interviu pentru Gandul Live despre excluderea sa din PSD, grupurile din acest partid si a facut un exercitiu de imaginatie prin prezentarea modului in care s-ar desfasura o confruntare imaginara cu Liviu Dragnea, Sebastian Ghita si Victor Ponta.

Victor Ponta si Sfanta Nerusine. Un bilant si un apel

Valoarea de intrebuintare a lui Victor Ponta s-a epuizat odata cu esecul sau rasunator in alegerile prezidentiale din noiembrie 2014. Lucrul este indubitabil, il stiu deopotriva adversarii si ex-amicii sai. Il stie Ion Iliescu, cel care a facut si a desfacut atatea cariere in partidul nomenclaturii post-comuniste, corporatia mafiotica numita PSD. La un sfert de veac de la Congresul al XIV-lea al PCR, cand Nicolae Ceausescu s-a incapatanat sa ramana in fruntea PCR in vreme ce la Praga Vaclav Havel era de-acum liderul triumfatoarei revolutii de catifea, Victor Ponta nu pare sa priceapa ca ora sa istorica s-a incheiat.

Demisia anuntata de Victor Ponta s-ar putea concretiza: DNA are pe rol doua dosare in care apare numele premierului

Victor Ponta isi va da demisia din functia de prim-ministru, daca DNA va decide sa il puna sub urmarire penala in dosarul voturilor din diaspora. Premierul a facut acest anunt in cadrul unei emisiuni.

Cristian Tudor Popescu: Demisia de la Guvern - singurul lucru care l-ar face pe Victor Ponta sa mai arate a om

Cristian Tudor Popescu il critica dur pe Victor Ponta pentru atitudinea sa spasita de dupa alegerile prezidentiale si ii indeamna pe cititori sa isi imagineze Romania sub conducerea sefului PSD.

Un ONG cere redeschiderea cazului in care Victor Ponta este acuzat de plagiat

Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR), un ONG specializat pe identificarea plagiatelor, a demarat campania Scoala fara plagiat, viitor fara coruptie, cerand Universitatii Bucuresti redeschiderea cazului tezei de doctorat a lui Victor Ponta, in care 115 pagini ar fi fost plagiate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )