Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mircea Geoana, inlocuit cu Titus Corlatean in comisia pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mircea Geoana, inlocuit cu Titus Corlatean in comisia pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatii si senatorii au adoptat o hotarare privind inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Mircea Geoana, inlocuit cu Titus Corlatean in fruntea comisiei parlamentare pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatii si senatorii au adoptat, duminica, o hotarare privind inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei.

Titus Corlatean, in locul lui Mircea Geoana la conducerea comisiei parlamentare pentru aderarea la Schengen

Mircea Geoana a fost inlocuit cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, dupa ce deputatii si senatorii au adoptat,.

Geoana, inlocuit cu Corlatean in functia de sef al comisiei parlamentare pentru aderarea la Schengen

Titus Corlatean, fost ministru de Externe, il inlocuieste pe Mircea Geoana, recent exclus din PSD, in fruntea comisiei Schengen.

Guvernul scoate la vanzare vila in care locuieste Mircea Geoana: Pretul de pornire este de 730.000 euro

Guvernul va scoate la vanzare vila in care locuieste Mircea Geoana, aflata in proprietatea RA-APPS, relateaza Digi 24. Vila, situata in centrul Capitalei, a fost inclusa pe lista imobilelor ce urmeaza sa fie.

Imobilul RA-APPS in care locuieste Mircea Geoana va fi scos la licitatie in ianuarie

Imobilul RA-APPS in care locuieste senatorul Mircea Geoana va fi scos la licitatie deschisa cu strigare in ianuarie 2015, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, citat de Agerpres.

Vila RA-APPS locuita de Mircea Geoana, scoasa la vanzare in primele zile din 2015

Vila RA-APPS locuita de Mircea Geoana a fost inclusa pe lista imobilelor care vor fi scoase la vanzare in primele zile ale anului viitor, prin licitatie deschisa cu strigare, pretul de pornire fiind stabilit la 588. 000 euro, la care va fi adaugata TVA,.

Proiectul legii Big Brother 3 nu se adreseaza persoanelor fizice, sustine Comisia pentru aparare din Senat

Adoptarea proiectului de lege privind securitatea cibernetica a Romaniei a fost motivata de necesitatea asigurarii unui cadru legal in fata amenintarilor cibernetice, din ce in ce mai complexe si mai dese si care pot afecta securitatea nationala, nicidecum impotriva limitarii libertatilor individuale si a dreptului la libera exprimare garantat de Constitutie, precizeaza Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Senat.

Geoana a pierdut si sefia Comisiei de aderare la Schengen. Corlatean ii va lua locul

Parlamentarii au adoptat, duminica, o hotarare privind inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )