Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mircea Sandu, dupa ce a oferit bilete la meciul Romania - Ungaria familiei copilului ucis de caini: Am incercat sa aduc mangaiere

Hotnews Hotnews,
 Mircea Sandu, dupa ce a oferit bilete la meciul Romania - Ungaria familiei copilului ucis de caini: Am incercat sa aduc mangaiere

Criticat dupa ce a oferit bilete la meciul Romania - Ungaria familiei copilului de patru ani ucis de caini, Mircea Sandu a oferit un drept la replica pe site-ul oficial al FRF. Am incercat doar sa aduc mangaiere. A fost, din partea mea, un gest spontan, pe care l-am considerat uman, un semn al faptului ca, in calitate de tata si bunic, sunt alaturi de familia greu incercata, a declarat presedintele FRF. continuă pe Hotnews

Cinism. Mircea Sandu vrea sa mangaie familia copilului ucis de caini cu bilete la Romania-Ungaria

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, ca va oferi familiei copilului ucis de caini vagabonzi trei bilete la meciul Romania - Ungaria. Poate aducem o mangiere.

Peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Romania - Ungaria.

Peste 1. 000 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Romania - Ungaria, programat, vineri, pe Arena Nationala. Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, .

CONFERINTA Victor Piturca, despre meciul Romania - Ungaria. Pe cine se bazeaza selectionerul nationalei de fotbal

Romania - Ungaria / Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca a vorbit despre meciul de vineri, cu Ungaria, care se va desfasura pe Arena Nationala incepand cu ora 21.

Meciul Romania-Ungaria de vineri restrictioneaza traficul in Bucuresti. Soferii vor putea folosi rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat vineri, in ziua meciului de fotbal Romania-Ungaria, pe mai multe artere din zona National Arena, exceptie urmand sa faca doar vehiculele RATB si cele destinate situatiilor de urgenta.

Mircea Sandu isi cere scuze, dupa ce a vrut sa mangaie familia copilului ucis de caini cu bilete la Romania-Ungaria

Update 23. 20 - Mircea Sandu si-a cerut scuze, dupa ce a spus ca vrea sa ofere familiei copilului ucis de caine trei bilete la meci, potrivit unui comunicat difuzat, miercuri seara, de FRF. Daca am jignit.

Mircea Sandu isi cere scuze de la familia copilului ucis de maidanezi. Vezi de ce.

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF), si-a cerut scuze familiei copilului ucis, luni, de cainii comunitari in Bucuresti, daca a jignit-o oferindu-i trei bilete la partida Romania - Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale din 2014. Daca am jignit familia micutului si regretatului Ionut sau daca am creat impresia de lipsa de sensibilitate, imi cer scuze. Cand am lansat familiei indoliate invitatia de a asista la meciul Romania - Ungaria, niciun moment nu am considerat .

CONFERINTA Mircea Sandu despre meciul Romania - Ungaria. Demersurile pentru siguranta unei partide tensionate

Mircea Sandu a sustinut miercuri o conferinta de presa despre meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei, incepand cu ora 21. 00 si care va fi transmis de TVR.

CONFERINTA Mircea Sandu: Poate vom aduce o mangaiere familiei careia i-a fost ucis copilul de maidanezi: e invitata la meciul Romania - Ungaria

Mircea Sandu a sustinut miercuri o conferinta de presa despre meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei, incepand cu ora 21. 00 si care va fi transmis de TVR.

Mircea Sandu: Nu mai avem sanse daca pierdem cu Ungaria, nu vor fi incidente

A mai ramas putin timp pana la meciul cu Ungaria, iar pregatirile pentru meci sunt in plina desfasurare. In mod cert nu vor fi incidente la meciul cu Ungaria. Nu mai avem sanse daca vom pierde. Totul este pus la punct, a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF. Partida Romania - Ungaria se va desfasura vineri, 6 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Nationala.

Mircea Sandu si-a cerut scuze pentru biletele oferite familiei lui Ionut, baiatul ucis de un maidanez

Presedintele FRF, Mircea Sandu, si-a cerut scuze familiei lui Ionut, copilul ucis de maidanez, daca a jignit cumva prin oferirea de bilete la partida Romania - Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale 2014. Dac.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )