Libnet.ro
UNICEF

20:15

Peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Romania - Ungaria.

România Liberă România Liberă,
Peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Romania - Ungaria.

Peste 1. 000 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Romania - Ungaria, programat, vineri, pe Arena Nationala. Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, . continuă pe România Liberă

Romania - Ungaria: Peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea la meci.

Peste 1. 000 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Romania - Ungaria, programat, vineri, pe Arena Nationala. Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18. 00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, .

Romania - Ungaria: Reguli de acces in stadion - 1000 de jandarmi vor asigura ordine

Accesul pe Arena Nationala pentru meciul Romania - Ungaria se va face incepand cu ora 18:00. Peste 1000 de jandarmi vor asigura masurile de ordine. Intra in material pentru a vedea cu ce ai voie sa intri pe stadion.

Peste 1000 de jandarmi asigura ordinea la Romania-Ungaria

Autoritatile au luat masuri sporite de securitate pentru a evita orice fel de incidente la meciul pe care Romania il disputa cu Ungaria, vineri seara, in preliminariile Cupei Mondiale. Peste 1000 de jandarmi, 800 de politisti si peste 1000 de reprezentanti ai unei firme private de paza vor asigura ordinea la Arena Nationala si in vecinatatea acesteia.

Mircea Sandu, dupa ce a oferit bilete la meciul Romania - Ungaria familiei copilului ucis de caini: Am incercat sa aduc mangaiere

Criticat dupa ce a oferit bilete la meciul Romania - Ungaria familiei copilului de patru ani ucis de caini, Mircea Sandu a oferit un drept la replica pe site-ul oficial al FRF. Am incercat doar sa aduc mangaiere. A fost, din partea mea, un gest spontan, pe care l-am considerat uman, un semn al faptului ca, in calitate de tata si bunic, sunt alaturi de familia greu incercata, a declarat presedintele FRF.

Meciul Romania-Ungaria de vineri restrictioneaza traficul in Bucuresti. Soferii vor putea folosi rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat vineri, in ziua meciului de fotbal Romania-Ungaria, pe mai multe artere din zona National Arena, exceptie urmand sa faca doar vehiculele RATB si cele destinate situatiilor de urgenta.

CONFERINTA Victor Piturca, despre meciul Romania - Ungaria. Pe cine se bazeaza selectionerul nationalei de fotbal

Romania - Ungaria / Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca a vorbit despre meciul de vineri, cu Ungaria, care se va desfasura pe Arena Nationala incepand cu ora 21.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )