Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mircea N. Stoian, dupa tripla crima din Brasov: Templul dorintelor de la Sinca Veche, o poarta energetica extrem de periculoasa pentru cei neinitiati

Antena3 Antena3,
Mircea N. Stoian, dupa tripla crima din Brasov: Templul dorintelor de la Sinca Veche, o poarta energetica extrem de periculoasa pentru cei neinitiati

Jurnalistul Mircea N. Stoian explica, pe blogul sau, ce legatura exista intre tripla crima din Brasov si templul de la Sinca Veche. Templul dorintelor de la Sinca Veche, o poarta energetica extrem de. continuă pe Antena3

Tripla crima din Brasov. Anuntul facut de angajatii firmei administrate de asasin

O angajata a firmei care se ocupa de vanzarea unor aparate medicale si care este administrata de barbatul suspectat de tripla crima a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca acesta nu era violent. Noi.

Noi DETALII despre tripla crima din Brasov: Ce i-a facut barbatul sotiei imediat dupa ce a iNJUNGHIAT-O (FOTO)

Florin Mircea Buliga, criminalul care si-a ucis familia in noaptea de luni spre marti, a facut noi declaratii in fata procurorului de caz. in timpul audierilor care au avut loc in dimineata zilei de.

Noi DETALII halucinante despre tripla crima din Brasov: Ce i-a facut barbatul sotiei imediat dupa ce a iNJUNGHIAT-O (FOTO)

Florin Mircea Buliga, criminalul care si-a ucis familia in noaptea de luni spre marti, a facut noi declaratii in fata procurorului de caz. in timpul audierilor care au avut loc in dimineata zilei de.

Cum explica un psiholog tripla crima din Brasov

Ca un psiholog criminalist nu ma surprinde acest caz, care este unul ce are la baza un comportament extremist. Mina Minovici are semnalate cazuri de ucidere de 5 copii, urmate de sinucidere. in ceea ce.

Crima din Brasov. Procuror: Agresorul consuma droguri si voia sa-si paraseasca sotia(VIDEO)

Barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii era consumator de droguri si dorea sa isi paraseasca sotia, dar nu avea curaj sa faca acest pas, a declarat pentru B1 TV prim-procurorul Daniel.

Detalii din tripla crima din Brasov: barbatul si-a injunghiat sotia, apoi i-a pus un ghiveci cu flori pe piept

Florin Mircea Buliga, barbatul care si-a ucis intreaga familie in noaptea de luni spre marti, a facut noi declaratii in fata procurorului de caz.

Dezvaluiri socante in cazul triplului asasinat din Brasov! Ce a discutat cu sotia cu putin timp inainte de crima

Detalii socante in cazul crimei din Brasov. Afaceristul care si-a ucis sotia si copiii i-a socat pe anchetatorii la audieri. A explicat cu lux de amanunte cum a asteptat ca sotia si copiii lui saadoarma,.

Criminalul din Brasov spune ca poate comunica telepatic cu familia sa: E mai bine acolo. Ce i-ar fi spus vocile inainte de oribilele crime

Criminalul din Brasov, Florin Mircea Buliga, le-a spus anchetatorilor ca poate comunica telepatic cu sotia si cei doi copii pe care i-a omorat. Barbatul sustine ca victimele i-au transmis ca e mai bine.

Accident socant la un complex acvatic din Brasov: O fetita si-a amputat doua degete, dupa ce a sarit de pe o trambulina

O fetita in varsta de 10 ani a ajuns la spital, miercuri seara, avand doua degate de la mana amputate, dupa ce a sarit de pe o trambulina, la un centru de relaxare din Brasov. Accidentul s-a produs la.

Dupa triplul asasinat, criminalul din Brasov s-a dus la Manastirea Sinca Veche. Ce mister este legat de acest loc

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si pe cei doi copii, s-a gandit, la scurt timp dupa ce a comis crimele, sa se sinucida. Cum in ultima vreme devenise o persoana religioasa, asa cum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )