Libnet.ro
UNICEF

23:00

Misu Negritoiu (ASF): Exista bani pentru plata despagubirilor la ASTRA

B1 B1,
Misu Negritoiu (ASF): Exista bani pentru plata despagubirilor la ASTRA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, a declarat ca exista bani pentru plata despagubirilor la ASTRA si ca au existat reclamatii si inainte pentru plata lor, motiv pentru care. continuă pe B1

Presedintele ASF: Exista bani pentru plata despagubirilor la ASTRA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, a declarat, marti, ca sunt bani pentru plata despagubirilor la ASTRA si ca nu este o situatie mai rea acum la ASTRA, existand.

Negritoiu: Exista bani pentru plata despagubirilor la ASTRA

Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a declarat, marti, ca sunt bani pentru plata despagubirilor la ASTRA si ca nu este o situatie mai rea acum la ASTRA, existand reclamatii si inainte pentru plata despagubirilor.

Negritoiu: Exista bani pentru plata despagubirilor la ASTRA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, a declarat astazi ca sunt bani pentru plata despagubirilor la ASTRA si ca nu este o situatie mai rea acum la ASTRA, existand reclamatii si inainte pentru plata despagubirilor, informeaza surse din presa.

Misu Negritoiu, presedintele ASF: Exista bani pentru plata despagubirilor la Astra Asigurari, dar nu putem plati pana nu se aproba intrarea in faliment

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, a declarat, marti, ca exista bani pentru plata despagubirilor la Astra Asigurari si ca nu este o situatie mai rea acum la companie, existand reclamatii si inainte pentru plata despagubirilor.

Seful politiei ungare: Punerea la dispozitie de autobuze catre Austria a fost o initiativa unica si nu vor mai exista vehicule pentru a-i transporta pe refugiatii care merg pe sosea

Ungaria nu va mai inchiria autobuze pentru a transfera imigranti la frontiera cu Austria, a anuntat sambata seful politiei maghiare, Karoly Papp, care a sublinat ca transportarea miilor de imigranti, in.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )