Libnet.ro
UNICEF

18:30

Misu Negritoiu, ASF: Situatia la Omniasig este sub control. Clientii nu vor avea de suferit

B1 B1,
 Misu Negritoiu, ASF: Situatia la Omniasig este sub control. Clientii nu vor avea de suferit

Situatia la Omniasig este sub control si clientii care detin polite emise de societate nu vor avea de suferit si nu vor fi afectati in urma anchetei Parchetului, a declarat joi presedintele Autoritatii de. continuă pe B1

Misu Negritoiu, ASF: Situatia la Omniasig este sub control. Clientii nu vor avea de suferit

Situatia la Omniasig este sub control si clientii care detin polite emise de societate nu vor avea de suferit si nu vor fi afectati in urma anchetei Parchetului, a declarat joi presedintele Autoritatii de.

Negritoiu, ASF: Situatia de la Omniasig este sub control. Omniasig intruneste criteriile de prudentialitate legale. Are o buna cota de lichiditate si solvabilitate

Situatia de la Omniasig este sub control. Omniasig intruneste criteriile de prudentialitate legale. Are o buna cota de lichiditate si solvabilitate a declarat Misu Negritoiu intr-o conferinta de presa avand ca tema problemele cu care se confrunta societatea de asigurari Omniasig. Reamintim ca miercuri au avut loc 49 perchezitii la sucursalele Omniasig, mai multi angajati fiind acuzati de abuz in serviciu si fals intelectual. Scandalul Omniasig vine la scurt timp dupa ce ASF a instituit procedura de redresare financiara prin administrare speciala a Astra, a suspendat actionarii si conducerea si a numit firma KPMG Advisory ca administrator special. Nici conducerea ASF nu a fost scutita de probleme, fostul sef executiv Dan Radu Rusanu a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile noului presedinte al ASF, Misu Negritoiu.

Misu Negritoiu, ASF: Politele Omniasig sunt valabile. Clientii nu vor avea de suferit

Clientii Omniasig nu au de ce sa se teama in contextul anchetei pe care Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a inceput-o la compania de asigurari, a declarat Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Potrivit.

ASF: Politele Omniasig sunt valabile

Situatia de la Omniasig este sub control, spune presedintele ASF, Misu Negritoiu. Potrivit acestuia, niciun client al companiei de asigurari nu va avea de suferit dupa scandalul politelor falsificate. Negritoiu.

Misu Negritoiu vrea sa taie cheltuielile ASF, ca sa poata reduce comisioanele

Nu am venit aici pentru bani, spune presedintele ASF, dar tine salariul la secret * Sunt prea multi sefi in ASF * Piata RCA si piata CASCO au fost deformate * Ne propunem o dublare a ponderii finantarii nebancare in economie Reducerea taxelor si comisioanelor este un obiectiv, ne-a declarat, vineri, Misu Negritoiu, noul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, la finalul unei conferinte in care a anuntat un program de taiere masiva a cheltuielilor ASF si o reoganizare a institutiei.

Traian Basescu: Federatia Rusa doreste destabilizarea Ucrainei pentru a o pune sub control, integral sau partial

Presedintele Traian Basescu a afirmat marti, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca Federatia Rusa doreste destabilizarea Ucrainei pentru a o pune sub control, integral sau.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )