Libnet.ro
UNICEF

22:15

Misu Negritoiu, presedintele ASF, despre revocarea sa: Procedura de revocare mi se pare din Balta Brailei, pentru ca nu respecta legea/Prefer sa ies scos de politicieni, decat scos de DNA

Hotnews Hotnews,
 Misu Negritoiu, presedintele ASF, despre revocarea sa: Procedura de revocare mi se pare din Balta Brailei, pentru ca nu respecta legea/Prefer sa ies scos de politicieni, decat scos de DNA

Nici astazi nu inteleg si nu mi s-au adus la cunostinta motivele revocarii mele, iar procedura de revocare mi se pare din Balta Brailei, pentru ca nu respecta legea, a declarat miercuri Misu Negritoiu, presedintele ASF legat de revocarea sa. 'Eu cred ca mi-am indeplinit mandatul si obiectivele. Eu am venit la ASF cu o misiune clara si cu sprijin politic clar. Din pacate dintre cei care mi-au dat sprijinul politic nu a mai ramas decat unul - presedintele Senatului. n. a Calin Popescu Tariceanu). Nu mi-am imaginat ca voi sta 3 ani. Prefer sa ies scos de politicieni decat scos de DNA. Ma duc linistit ca mi-am facut treaba. , a spus Negritoiu. continuă pe Hotnews

Misu Negritoiu, seful ASF, despre perioada ulterioara plafonarii tarifelor RCA: Exclud o crestere exploziva a preturilor RCA

Exclud o crestere exploziva a preturilor RCA, dar in cazuri individuale, nu exclud o crestere graduala si diferentiata a preturilor, din cauza daunalitatii si a vatamarilor corporale in crestere, a precizat miercuri Misu Negritoiu, presedintele ASF, referindu-se la perioada ulterioara plafonarii tarifelor RCA, perioada care expira in data de 18 mai. Conform datelor ASF, in primul trimestru din acest an, prima medie RCA anualizata a scazut cu aproximativ 3%, comparativ cu intervalul similar al anului precedent, atingand valoarea de 727 lei. Pentru persoane fizice, prima medie anualizata a fost de 533 lei, in timp ce pentru persoane juridice aceasta a ajuns la 1. 340 de lei.

Misu Negritoiu (ASF), despre revocarea sa: Procedura mi se pare din Balta Brailei. Prefer sa ies scos de politicieni decat de DNA

Misu Negritoiu a facut declaratii extrem de dure in legatura cu revocarea sa de la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara. in opinia sa, procedura este una din Balta.

Misu Negritoiu, afirmatie socanta despre revocare: Prefer sa ies scos de politicieni decat de DNA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, a declarat miercuri ca va actiona pe orice cale pentru a demonstra ca o eventuala decizie de revocare a sa din functie este ilegala.

Revocarea lui Misu Negritoiu de la conducerea ASF, amanata pentru maine

ACTUALIZARE 14:01 Misu Negritoiu: Nu inteleg motivele revocarii Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu intelege motivele pentru care se doreste revocarea sa din functie, iar o decizie in acest sens este ilegala si contestabila, el preferand sa iasa scos de politicieni, decat sa ies scos de DNA. --------- Deputatii si senatorii reuniti, ieri, in sedinta de plen comun nu au reusit, nici de data aceasta, sa se pronunte asupra revocarii lui Misu Negritoiu din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, motivul fiind lipsa de cvorum.

Revocarea lui Misu Negritoiu de la sefia ASF se afla pe ordinea de zi a Parlamentului

Pe ordinea de zi a plenului reunit figureaza raportul privind propunerea de revocare a lui Misu Negritoiu din functia de presedinte al ASF, a precizat vicepresedintele Senatului, Claudiu Manda, dupa sedinta BPR, potrivit Mediafax.

Revocarea lui Misu Negritoiu de la conducerea ASF, amanata pentru maine

Deputatii si senatorii reuniti, ieri, in sedinta de plen comun nu au reusit, nici de data aceasta, sa se pronunte asupra revocarii lui Misu Negritoiu din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, motivul fiind lipsa de cvorum.

Presedintele ASF, Misu Negritoiu, va prezenta miercuri masurile pregatite pentru iesirea din perioada de plafonare a tarifelor RCA/Revocarea din functie a lui Negritoiu va fi votata joi in Plenul Parlamentului

Presedintele ASF, Misu Negritoiu, va sustine miercuri, de la ora 12:30, o conferinta de presa, avand ca subiecte evolutia pietei RCA in primul trimestru din acest an si masurile pregatite pentru iesirea din perioada de plafonare a tarifelor politelor auto obligatorii. Revocarea lui Misu Negritoiu de la conducerea autoritatii de supraveghere financiara va fi supusa din nou la vot joi, 11 mai, in Plenul Senatului, dupa ce marti revocarea sa a fost amanata din lipsa de cvorum. Propunerea de revocare a lu Negritoiu dateaza din octombrie 2016, cand a fost intocmit un raport legat de modul in care a fost gestionata criza RCA din 2016 si a fost repusa pe tapet dupa scandalul cu fondul de pensii private NN de luna trecuta.

Sedinta in care Misu Negritoiu urma sa fie revocat de la conducerea ASF, suspendata

ACTUALIZARE 15:47 Sedinta de astazi a plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, astfel incat revocarea lui Misu Negritoiu a fost amanata, cel putin pana la urmatoarea sedinta, programata pentru joi. ------------ Plenul reunit al Parlamentului il va revoca, astazi, pe Misu Negritoiu din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a anuntat vicepresedintele Senatului Claudiu Manda, la finalul sedintei Birourilor Permanente reunite.

Parlamentul voteaza marti revocarea lui Misu Negritoiu din functia de presedinte al ASF

Plenul reunit al Parlamentului va vota marti revocarea lui Misu Negritoiu din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), dupa scandalul cu fondul de pensii private NN de luna trecuta. Propunerea de revocare a lu Negritoiu dateaza din octombrie 2016, cand a fost intocmit un raport legat de modul in care a fost gestionata criza RCA din 2016.

Cum isi vede viitorul Misu Negritoiu: Prefer sa ies din ASF scos de politicieni decat sa fiu scos de DNA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, a declarat, miercuri, ca nu este ingrijorat de eventuala sa revocare din functie, intrucat el prefera sa fie demis de politicieni in loc sa fie scos de DNA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3229 seconds )