Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mitropolia Ardealului a cerut ajutorul jandarmilor pentru joi, cand este judecat fostul preot Pomohaci

Hotnews Hotnews,
 Mitropolia Ardealului a cerut ajutorul jandarmilor pentru joi, cand este judecat fostul preot Pomohaci

Mitropolia Ardealului a cerut sprijinul jandarmilor sibieni pentru asigurarea ordinii publice in zona lacasului de cult, joi, in ziua judecatii fostului preot Cristian Pomohaci, a declarat pentru Agerpres seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi Sibiu, Cornel Dogaru. continuă pe Hotnews

Si-a comandat online un covoras pentru yoga. Cand a deschis cutia, a sunat de urgenta la politie

O femeie din Carolina de Sud, Statele Unite, si-a comandat online un covoras pentru yoga. Cand postasul i-a adus pachetul si l-a deschis a avut un adevarat soc. in interior se afla aproape 20. 000 de.

Siegfried Muresan: Ajutorul european pentru Moldova nu va fi eliberat daca nu se modifica legislatia electorala in acord cu avizul Comisie de la Venetia / Pozitia Comisiei Europene nu se va schimba

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan a avertizat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca ajutorul financiar propus de Comisia Europeana pentru Republica Moldova nu va ajunge la Chisinau daca nu se pune in acord legislatia electorala, modificata in aceasta vara, cu avizul Comisiei de la Venetia. Muresan considera o paradigma falsa ideea ca o conditionare a acestui ajutor ar putea impinge si mai mult Moldova spre Rusia.

Se schimba vremea. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-vestice va deveni mai calda decat in mod normal la aceasta data, informeaza ANM.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )