Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mitropolitul Antim al Tesalonicului: 1 iulie 2015 este o zi tragica din viata grecilor. in timp ce unii se lupta sa intre in zona Euro, noi, care suntem de mult timp in aceasta, vom ramane afara

B1 B1,
Mitropolitul Antim al Tesalonicului: 1 iulie 2015 este o zi tragica din viata grecilor. in timp ce unii se lupta sa intre in zona Euro, noi, care suntem de mult timp in aceasta, vom ramane afara

Mitropolitul Antim al Tesalonicului s-a declarat ingrijorat de situatia Greciei, subliniind ca premierul Alexis Tsipras trebuie sa ia niste decizii dificile, in contextul in care situatia este una extrem de. continuă pe B1

Horoscop lunar IULIE 2015

Iata ce va rezerva astrele pentru luna iulie 2015, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Este o luna in care, starile tale de spirit vor fluctua mult. Din primele zile ale lunii este bine sa iti programezi atent.

Horoscop zilnic, 2 iulie 2015. Balantele fac excese alimentare

Horoscop zilnic, 2 iulie 2015. Nativii din Gemeni se confrunta cu dificultati pe care nu stiu cum sa le rezolve, in timp ce Balantele se resimt din cauza problemelor alimentare.

Horoscop zilnic, 1 iulie 2015. Berbecii trebuie sa se fereasca de profitori

Horoscop zilnic, 1 iulie 2015. Nativii din Fecioara cheltuiesc prea multi bani pe lucruri inutile, in timp ce Berbecii doresc sa faca investitii, dar se lovesc de persoane care spera sa aiba ceva de castigat de pe urma lor.

Vremea in Grecia in luna iulie 2015

Vremea in Grecia in luna iulie 2015. Un concediu estival reusit implica in mod obligatoriu si o vreme insorita, numai buna pentru plaja. Vremea in Grecia pentru luna iulie se anunta calda si fara fenomene meteo deosebite.

Mario recreat in 2015 este un joc pe care sa ti-l doresti [VIDEO]

Mario este unul dintre jocurile devenite legenda si a debutat in urma cu peste 20 de ani. Cum ar arata insa daca ar fi refacut in prezent folosind cele mai bune unelte? Din fericire, cineva si l-a imaginat asa. Mario a debutat in 1981 drept personajin jocul Donkey Kong. Pe atunci se numea Jumpman simai [] Mario recreat in 2015 este un joc pe care sa ti-l doresti [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Horoscop financiar iulie 2015. Cum stai cu banii

Luna iulie este decisiva pentru toti nativii horoscopului, din punct de vedere financiar. Se prevad unele schimbari de flux al banilor, avand in vedere aparitia unor oprtunitati neasteptate si totodata aparitia unor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )