Libnet.ro
UNICEF

22:00

Moartea din Carpati, Catalin Morosanu, cap de lista PNL la CJ Galati: Mi-a placut foarte mult de I.C. Bratianu

Hotnews Hotnews,
 Moartea din Carpati, Catalin Morosanu, cap de lista PNL la CJ Galati: Mi-a placut foarte mult de I.C. Bratianu

Luptatorul K1 Catalin Morosanu, supranumit in arena sportiva Moartea din Carpati si actual consilier in Consiliul Judetean Iasi, este cap de lista la Consiliul Judetean Galati din partea PNL. Mi-a placut foarte mult de I. Bratianu, nu de Ionel I. Bratianu, de I. Bratianu, primul Bratianu, a afirmat Morosanu la RFI. continuă pe Hotnews

Luptatorul K1 Catalin Morosanu, cap de lista la Consiliul Judetean Galati: Nu-mi place sa stau pe margine si sa latru

Luptatorul K1 Catalin Morosanu este cap de lista la Consiliul Judetean Galati din partea PNL, el precizand la RFI ca are un proiect sportiv, pe care vrea sa-l puna in practica, daca va ajunge consilier. Nu-mi place sa stau pe margine si sa latru, spune el.

Gigi Becali l-a ofertat pe Catalin Morosanu: iti dau casa, iti dau masina

Catalin Morosanu este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori din Romania si vedeta in diferite show-uri TV. Dar drumul celui poreclit Moartea din Carpati ar fi putut fi total diferit. in urma cu mai multi ani, dupa primele aparitii publice, Morosanu i-a atras atentia lui Gigi Becali. Patronul de la FC FCSB cauta un om .

Cine a prins lista PNL pentru Consiliul General al Capitalei

Catalin Deaconescu si Stelian Bujduveanu ocupa primele doua pozitii pe lista PNL pentru Consiliul General al Capitalei, arata documentul obtinut de Adevarul.

Cine deschide lista PNL pentru Bucuresti

Lista liberalilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti este deschisa de Catalin Deaconescu, unul dintre cei mai vocali critici ai administratiei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul.

Schimbari politice majore la Ciugud, comuna-model din Alba: sapte dintre consilierii PSD candideaza pe lista PNL

La Ciugud, comuna-model din Alba, sapte dintre consilierii locali alesi in 2016 pe listele PSD, vor candida pentru un nou mandat din partea PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )