Libnet.ro
UNICEF

11:15

Modernizarea produce HAOS la metrou! Reactia Metrorex dupa cozile interminabile din ultimele doua zile

B1 B1,
Modernizarea produce HAOS la metrou! Reactia Metrorex dupa cozile interminabile din ultimele doua zile

Modernizarea punctelor de acces a creat haos la statia de metrou Pipera. Calatorii nu au stiut sa foloseasca noii turnicheti, formandu-se cozi interminabile. Metrorex raspunde dupa aglomeratia din. continuă pe B1

Modernizarea aduce haos la metrou

Inlocuirea vechilor turnichete cu sistemul modern bazat pe senzori de miscare nu a avut efectul scontat. in mai multe statii de metrou, la orele de varf, calatorii aproape s-au calcat in picioare pentru a reusi sa intre in subteran.

FOTO. Haos la metrou. Cozi de zeci de oameni la statia Unirii, din cauza lucrarilor de modernizare a punctelor de acces. Reactia Metrorex

Cozi de zeci de oameni s-au format, miercuri, la statiile de metrou Unirii, dupa ce un punct de acces a fost inchis pentru lucrarile de modernizare a sistemului de acces. Metrorex a anuntat ca, incepand de miercuri, se vor executa lucrari la instalatiile de taxare din 11 statii de metrou.

Reactia Metrorex dupa aglomeratia provocata la metrou de introducerea noului sistem de acces

Introducerea unui nou sistem de acces in statiile de metrou nu a avut efectul scontat. Sute de calatori asteapta minute in sir sa intre sau sa iasa din subteran. Calatorii sunt derutati si de faptul ca vechile cartele de metrou trebuie introduse invers in aparate, cu marcajul sageata inapoi.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )