Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mogherini a facut din nou apel la solutionarea pasnica a crizei din Venezuela

Hotnews Hotnews,
 Mogherini a facut din nou apel la solutionarea pasnica a crizei din Venezuela

Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, Federica Mogherini a facut din nou apel la gasirea unei solutii pasnice si politice pentru criza din Venezuela, relateaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Federica Mogherini solicita solutionarea pasnica a crizei din Venezuela

Federica Mogherini, inaltul reprezentant al UE pentru politica externa, a facut apel din nou pentru o solutie politica si pasnica a crizei din Venezuela, in cadrul ceremoniei de deschidere a unei intalniri a Grupului International de Contact in Uruguay, scrie Reuters.

Update: Reprezentantul SUA n Coreea de Nord intentioneaza sa discute din nou cu omologul sau naintea summitului Trump-Kim de la Hanoi

Reprezentantul Special al SUA pentru Coreea de Nord, Stephen Biegun, a purtat trei zile de discutii in Phenian pentru a pregati summitul din 27-28 februarie intre presedintele Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un si intentioneaza sa se intalneasca din nou cu omologul sau inainte de summit, a declarat vineri Departamentul de Stat al SUA citat de Reuters.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Suspendarea presedintelui e din nou subiect de discutie in PSD

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi,ca se astepta ca presedintele Iohannis sa o respinga din nou pe Lia Olguta Vasilescu pentru functia de ministru al Dezvoltarii si ca din acest motiv a s.

DOCUMENT S-au razgndit. Pna la urma, Finantele tot de la banci vor sa se mprumute. Joi vor iesi din nou pe piata

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute, in februarie, peste 2,1 miliarde lei de pe piata interna dupa ce saptamana trecuta ministrul Eugen Teodorovici a spus ca a dat dispozitie sa nu se mai imprumute in piata. A fost suparat pe faptul ca in ianuarie, din cauza taxei pe activele bancare, institutiile de credit au transmis oferte la costuri mari. Mai mult, acestea au fost in valori foarte mici. Pare ca autoritatile s-au razgandit, intre timp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )