Libnet.ro
UNICEF

12:15

Moldovenii nu vor avea nevoie de vize pentru Bosnia si Hertegovina.

România Liberă România Liberă,
Moldovenii nu vor avea nevoie de vize pentru Bosnia si Hertegovina.

Moldovenii nu vor avea nevoie de vize pentru Bosnia si Hertegovina, a a nuntat, miercuri, premierul R. Moldova, Iurie Leanca. Membrii Cabinetului de ministri au aprobat un Acord in acest sens. continuă pe România Liberă

Moldovenii nu vor avea nevoie de vize pentru Bosnia si Hertegovina

Moldovenii nu vor avea nevoie de vize pentru Bosnia si Hertegovina, a a nuntat, miercuri, premierul R. Moldova, Iurie Leanca. Membrii Cabinetului de ministri au aprobat un Acord in acest sens.

Din iunie, moldovenii vor merge fara vize in Turcia

Cetatenii Republicii Moldova vor putea calatori fara vize in Turcia incepand cu 1 iunie. Ministerul de Externe anunta ca ambele parti au finalizat procedurile interne necesare pentru intrarea in vigoare a Acordului dintre guvernele celor doua tari privind abolirea reciproca a vizelor si a Acordului privind readmisia persoanelor aflate in situatie de sedere ilegala, semnate la Ankara, la 1 noiembrie 2012.

Moldovenii vor putea calatori fara vize in Bosnia si Hertegovina

Executivul de la Chisinau aprobat astazi semnarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova si Consiliul de Ministri al Bosniei si Hertegovinei cu privire la abolirea reciproca a vizelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )