Libnet.ro
UNICEF

22:00

Momente de panica pentru locuitorii unui orasel din Mexic! Un un nor imens pare ca inghite cladirile (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Momente de panica pentru locuitorii unui orasel din Mexic! Un un nor imens pare ca inghite cladirile (FOTO, VIDEO)

Locuitorii unui oras din Jalisco, Mexic, au trait momente de panica atunci cand au vazut ca un nor imens inghite cladirile, potrivit Mirror. Cu toate ca oamenii erau speriati de ceea ce se. continuă pe B1

Mai multe masini au fost distruse de tencuiala cazuta de pe un bloc din Targu Jiu

Momente de panica pentru locatarii unui bloc din Targu-Jiu! Mai multe masini au fost avariate, dupa ce tencuiala de pe un impobil a cazut peste ele, potrivit bzi. ro. Incidentul a avut loc intr-o.

Un copil in varsta de 6 ani a cazut de la etajul patru al unui bloc din judetul Olt

Un copil, in varsta de numai sase ani, a cazut de la etajul patru al unui bloc din orasul Bals, judetul Olt. La fatalocului s-au deplasat Salvatorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

ATAC cu masina - capcana in fata unui spital din TURCIA. Cinci morti, peste 50 de raniti

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte aproximativ 50 au fost ranite intr-un atac cu masina-capcana comis miercuri dupa-amiaza in fata unui spital din sud-estul Turciei.

Fenomen straniu intr-un orasel din Mexic. Oamenii nu-si puteau desprinde ochii de pe cer

Locuitorii unui oras din Jalisco, Mexic, au fost socati sa vada cum un nor imens inghite cladirile una cate una, in doar cateva minute, potrivit Mirror. Desi imaginile pareau desprinse.

Ce facea noaptea angajata unui restaurant din Centrul Vechi. Patronii s-au uitat pe camere si au inlemnit VIDEO

Scene uluitoare au fost surprinse de camerele video montate in Centrul Istoric al municipiului Botosani. O femeie, salariata a unei societati din zona, a fost filmata in timp ce cara cu doua galeti.

Victor Ponta criticat in termeni duri pentru comparatia dintre epurarile din perioada 1950-1960 si evenimentele din prezent

Vlad Mixich l-a criticat dur pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmatia facuta pe pagina sa de Facebook in care spune ca Epurarile facute in 2015-16 in cadrul elitelor politice,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )