Libnet.ro
UNICEF

15:00

Monica Gabor rupe tacerea si vorbeste despre Mr. Pink: Ne iubim si ne respectam mai mult ca niciodata

Devorator Monden Devorator Monden,
Monica Gabor rupe tacerea si vorbeste despre Mr. Pink: Ne iubim si ne respectam mai mult ca niciodata

Monica Gabor postat pe contul ei de Facebook o imagine in care apare cu iubitul ei chinez in desert si. continuă pe Devorator Monden

Monica Lewinsky rupe tacerea si afirma ca nu are nimic cu familia Clinton, dar reaparitia sa ar putea interfera cu o eventuala campanie a lui Hillary Clinton

Fosta stagiara la Casa Alba Monica Lewinsky, cu care Bill Clinton a fost nevoit sa admita in 1998 ca a avut o relatie nepotrivita, a rupt tacerea in Vanity Fair pentru a evoca umilinta mondiala pe care a suportat-o dupa scandalul in care a fost implicata alaturi de fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, scrie AFP, care noteaza ca aparitia acesteia risca sa interfereze cu o eventuala campanie a lui Hillary Clinton pentru prezidentialele din 2016.

Monica Lewinski rupe tacerea

La circa doua decenii de la relatia ei cu presedintele Bill Clinton, Monica Lewinski, a iesit din recluziunea autoimpusa si a relatat pentru Vanity Fair ca a venit timpul sa scrie un final diferit al povestii ei. Iesirea ei in media risca insa sa se interfereze cu o eventuala campanie a lui Hillary Clinton pentru prezidentialele din 2016.

El nu o lasa si-si viziteze fiica? Ce spune Monica Gabor despre relatia cu Mr. Pink

S-au scris vrute si nevrute despre relatia Monicai Gabor cu misteriosul om de afaceri chinez Mr. Pink. Desi in presa s-a vehiculat ca acesta i-ar controla la sange toate miscarile frumoasei romance si nu ar lasa-o sa se machieze, sa iasa neinsotita din casa sau chiar sa vina in Romania pentru a-si vizita fiica, Monica neaga toate aceste lucruri si spune ca relatia dintre ei este una bazata pe incredere, iubire si respect.

Paparazzi: Monica Gabor si Mr. Pink, la terasa in Los Angeles!

Monica Gabor si Mr. Pink au fost fotohgrafiati de paparazzi la o terasa din Los Angeles. In timp ce romanca a purtat haine elegante, o rochie neagra cu buline si un trench, omul de afaceri chinez a optat pentru un echipament sport. Iata imaginile cu cei doi.

Sorin Oprescu vorbeste despre noul sistem de transport cu bicicleta. OPTAR prezinta lista completa a pistelor declarate neconforme

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, vor sustine maine o conferinta de presa in care vor discuta despre proiectul care priveste implementarea sistemului de transport cu bicicleta in zona centrala a Capitalei. Pe de alta parte, biciclistii spun ca este nevoie de o dezbatere publica serioasa pe marginea proiectului si ca Brigada Rutiera a declarat vechile piste neconforme.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2003 seconds )