Libnet.ro
UNICEF

01:06

Monica Macovei, despre votul in cazul Ponta: Deputatii au dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei, despre votul in cazul Ponta: Deputatii au dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, referitor la votul in cazul Ponta, ca majoritatea din Camera Deputatilor a dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel. continuă pe România Liberă

Monica Macovei, privind votul in cazul premierului: Majoritatea din Camera Deputatilor a dat astazi liber la coruptie la cel mai inalt nivel. Rusine! Si plecati acasa!

Dupa ce deputatii au decis in cazul Victor Ponta respingand cererea DNA de incepere a urmarii penale pe numele premierului, eurodeputatul Monica Macovei, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, sustine ca.

Macovei, despre votul in cazul lui Ponta: Toate acestea se construiesc in jurul unui plan. Vin lunile de vara in care se poate da lovitura de gratie (VIDEO)

Monica Macovei considera ca actiunea Parlamentului de marti in cazul votului premierului Victor Ponta este parte dintr-un plan prin care se va da lovitura de gratie, cel mai probabil in lunilie.

Livia Stanciu, despre votul in cazul Ponta: Asa a inteles Parlamentul sa decida

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a declarat, marti, comentand votul dat in Camera Deputatilor in privinta lui Victor Ponta, ca problema avizarii sau neavizarii inceperii urmaririi penale apartine Parlamentului, care asa a inteles sa decida.

Adevarul Live, ora 12.00. Votul in cazul Ponta, vazut prin ochii specialistilor

Consultantul politic Adi Zabava si politologul George Jiglau comenteaza, in emisiunea Adevarul Live de la ora 12. 00, rezultatul votului Camerei Deputatilor in privinta cererii DNA de incepere a urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta.

Predoiu avertizeaza ca prin votul in cazul Ponta se DESFIINTEAZA Justitia independenta

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat, marti, ca votul prin care deputatii au respins inceperea urmaririi penale a premierului are semnificatia lansarii planului de desfiintare a justitiei independente.

Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul Ponta

Ambasada Marii Britanii a transmis, marti, dupa votul in cazul Ponta, ca Guvernul britanic recunoaste importanta luptei impotriva coruptiei in Romania si necesitatea ca institutiile sistemului judiciar sa poata actiona cu impartialitate.

Monica Macovei: Amenintarea lui Ponta este o grava incalcare a drepturilor constitutionale si o lovitura data democratiei. Numai in dictaturi sunt interzise mitingurile politice

Europarlamentarul Monica Macovei scrie luni, intr-o postare pe Facebook, ca amenintarea premierului Victor Ponta cu plangeri penale la adresa Opozitiei, daca va organiza manifestatii de protest, reprezinta o grava incalcare a drepturilor constitutionale si o lovitura data democratiei. Numai in dictaturi sunt interzise mitingurile politice, afirma Macovei, care mentioneaza totodata ca declaratia lui Ponta prin care le-a dat de inteles baronilor locali PSD si aliatilor sai, Tariceanu si Oprea, ca pot schimba Codul penal si Codul de procedura penala, afirmand ca este obligatia lor sa 'indrepte lucrurile' este semnalul politic al suspendarii justitiei, al uciderii luptei anticoruptie si al ingroparii institutiilor judiciare.

Ambasada Olandei, reactie TRANSANTA cu privire la votul in cazul Ponta

Ambasada Olandei in Romania a reactionat, marti, dupa ce deputatii au respins cererea DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta. Spre deosebire de Ambasada SUA, care nu a avut o pozitie transanta, olandezii se declara ingrijorati de atitudinea Parlamentului fata de justitie si coruptie.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa votul in cazul Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa ce deputatii au respins cerere DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta, ca Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie.

Scandal la votul in cazul Ponta, din Parlament: PNL il acuza de tertipuri pe Zgonea

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe Valeriu Zgonea ca induce in eroare deputatii, intrucat acestia trebuie sa voteze cererea procurorului privind urmarirea penala a premierului Victor Ponta, ci nu raportul realizat, luni, de Comisia Juridica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )