Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Macovei, dupa exit-polluri: ii invit pe toti intr-o noua constructie care sa ne reprezinte valorile (VIDEO)

B1 B1,
Monica Macovei, dupa exit-polluri: ii invit pe toti intr-o noua constructie care sa ne reprezinte valorile (VIDEO)

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat duminica seara, dupa primele exit-polluri de la alegerile prezidentiale, ca va forma o noua constructie politica, in care ii invita atat pe cei care i-au fost. continuă pe B1

Cum a intampinat Monica Macovei rezultatul votului: Optimism si proiecte pentru o noua miscare politica

Monica Macovei a facut o scurta declaratie de presa duminica seara dupa anuntarea exit poll-urilor, la micul sau sediu de campanie de pe str. CA Rosetti. Aceasta nu a facut nicio referire la ce procent a obtinut in cursa electorala deoarece nu s-a facut o numaratoare paralela insa a declarat ca rezultatele oficiale vor demonstra ca suntem mult mai multi. Am aratat ca se poate corect, decent si simplu, a declarat Macovei cu zambetul pe buze. Totodata, Macovei i-a chemat pe cei care au votat-o alaturi de ea intr-o noua constructie care le reprezinta valorile.

Exit-poll Realitatea TV: Victor Ponta - 38,2%, Klaus Iohannis - 32,1%, Monica Macovei - 6%, Tariceanu - 6%, Elena Udrea - 6%

Victor Ponta ar fi obtinut 38,2% din voturi, iar Klaus Iohannis l-ar fi urmat pe social-democrat cu 32,1%, potrivit unui exit poll realizat de Realitatea TV si CSOP. Pe locul trei s-ar fi clasat, la egalitate cu 6 procente, Monica Macovei, Elena Udrea si C. Tariceanu. Rezultatele prezinta situatia aferenta orei 19:00 si nu contine informatii legate de diaspora.

Monica Macovei: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania, fara baroni, fara finantari murdare

Monica Macovei, declaratii dupa exit-poll-uri: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi.

VIDEO Monica Macovei: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania, fara baroni, fara finantari murdare

Monica Macovei, declaratii dupa exit-poll-uri: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi.

FOTOREPORTAJ Monica Macovei: Am luat 10%. Stiu sigur

Dupa exit poll-uri, Monica Macovei a pierdut in primul tur al alegerilor. Adevarul a fost prezent la sediul sau de campanie, acolo unde pe seara erau adunate cateva zeci de persoane.

VIDEO. Monica Macovei: incepe revolutia oamenilor cinstiti

Candidatul independent la prezidentiale Monica Macovei a declarat, duminica seara, dupa afisarea exit-poll-urilor, ca incepe revolutia oamenilor obisnuiti.

Badea comenteaza scorul obtinut de Monica Macovei: Pe net, cretinismul este Constitutie

Mircea Badea a comentat scorul Monicai Macovei, care, potrivit primelor rezultate ale exit-poll-ului Sociopol a obtinut 4% din voturi. Era o frenezie adevarata astazi pe net ca doamna Monica Macovei va obtine.

Exit-poll Romania TV/CSCI: Victor Ponta - 40%, Klaus Iohannis 31- %, Monica Macovei - 5 %, Tariceanu - 6 %, Elena Udrea - 5 %

Romania TV/CSCI: Victor Ponta - 40%, Klaus Iohannis 31- %, Monica Macovei - 5 %, Tariceanu - 6 %, Elena Udrea - 5 %.

Alegeri prezidentiale 2014: Monica Macovei ar iesi presedinta daca s-ar vota pe Facebook. S-a axat in campanie pe doua concepte basesciene

Daca s-ar putea vota pe Facebook, candidata la alegerile prezidentiale 2014 Monica Macovei ar avea sanse mari, intrucat a avut o campanie online spectaculoasa, ea devenind chiar si personaj intr-un joc pe net. incercarile de umanizare a ei, de exemplu urcarea pe motocicleta sau dansul de la Nasul TV, au indepartat-o de modelul de tehnocrata/ profesionista care a consacrat-o, spun specialistii consultati de Adevarul.

CNA dezminte oficial orice implicare in cazul Monica Macovei-Pro TV

Membrii CNA dezmint categoric orice fel de implicare a acestui for in decizia Pro TV de a anula o emisiune ce urma sa fie transmisa online pe site-ul stirileprotv. ro, asa cum sustinea, marti, candidatul la prezidentiale Monica Macovei, se arata intr-un comunicat de presa al forului audiovizual.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )