Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTOREPORTAJ Monica Macovei: Am luat 10%. Stiu sigur

Adevărul Adevărul,
FOTOREPORTAJ Monica Macovei: Am luat 10%. Stiu sigur

Dupa exit poll-uri, Monica Macovei a pierdut in primul tur al alegerilor. Adevarul a fost prezent la sediul sau de campanie, acolo unde pe seara erau adunate cateva zeci de persoane. continuă pe Adevărul

Monica Macovei si Elena Udrea ar fi trebuit sa se confrunte joi seara la TVR. In locul sau, prezidentiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD

Monica Macovei si Elena Udrea ar fi trebuit sa se confrunte joi seara la TVR. In locul sau, prezidentiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD, potrivit stiripesurse. ro. Macovei si-a ironizat permanent adversarul, caruia i s-a adresat cu apelativul doamna Udrea.

CNA dezminte oficial orice implicare in cazul Monica Macovei-Pro TV

Membrii CNA dezmint categoric orice fel de implicare a acestui for in decizia Pro TV de a anula o emisiune ce urma sa fie transmisa online pe site-ul stirileprotv. ro, asa cum sustinea, marti, candidatul la prezidentiale Monica Macovei, se arata intr-un comunicat de presa al forului audiovizual.

Antena 3 prezinta poze de pe plaja cu Monica Macovei si sefa unui ONG, cu titlul Politica si societatea civila, legaturi periculoase

Antena 3 a prezentat vineri seara fotografii in care Monica Macovei apare pe o plaja alaturi de Cristina Guseth, sefa ONG-ului Freedom House. Moderatoarea Alessandra Stoicescu a justificat prezentarea pozelor prin dezvaluirea unor asa-zise legaturi periculoase intre politica si societatea civila.

Alegeri prezidentiale 2014: Monica Macovei ar iesi presedinta daca s-ar vota pe Facebook. S-a axat in campanie pe doua concepte basesciene

Daca s-ar putea vota pe Facebook, candidata la alegerile prezidentiale 2014 Monica Macovei ar avea sanse mari, intrucat a avut o campanie online spectaculoasa, ea devenind chiar si personaj intr-un joc pe net. incercarile de umanizare a ei, de exemplu urcarea pe motocicleta sau dansul de la Nasul TV, au indepartat-o de modelul de tehnocrata/ profesionista care a consacrat-o, spun specialistii consultati de Adevarul.

Exit-poll Realitatea TV: Victor Ponta - 38,2%, Klaus Iohannis - 32,1%, Monica Macovei - 6%, Tariceanu - 6%, Elena Udrea - 6%

Victor Ponta ar fi obtinut 38,2% din voturi, iar Klaus Iohannis l-ar fi urmat pe social-democrat cu 32,1%, potrivit unui exit poll realizat de Realitatea TV si CSOP. Pe locul trei s-ar fi clasat, la egalitate cu 6 procente, Monica Macovei, Elena Udrea si C. Tariceanu. Rezultatele prezinta situatia aferenta orei 19:00 si nu contine informatii legate de diaspora.

Cum a intampinat Monica Macovei rezultatul votului: Optimism si proiecte pentru o noua miscare politica

Monica Macovei a facut o scurta declaratie de presa duminica seara dupa anuntarea exit poll-urilor, la micul sau sediu de campanie de pe str. CA Rosetti. Aceasta nu a facut nicio referire la ce procent a obtinut in cursa electorala deoarece nu s-a facut o numaratoare paralela insa a declarat ca rezultatele oficiale vor demonstra ca suntem mult mai multi. Am aratat ca se poate corect, decent si simplu, a declarat Macovei cu zambetul pe buze. Totodata, Macovei i-a chemat pe cei care au votat-o alaturi de ea intr-o noua constructie care le reprezinta valorile.

Badea comenteaza scorul obtinut de Monica Macovei: Pe net, cretinismul este Constitutie

Mircea Badea a comentat scorul Monicai Macovei, care, potrivit primelor rezultate ale exit-poll-ului Sociopol a obtinut 4% din voturi. Era o frenezie adevarata astazi pe net ca doamna Monica Macovei va obtine.

Monica Macovei, dupa exit-polluri: ii invit pe toti intr-o noua constructie care sa ne reprezinte valorile (VIDEO)

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat duminica seara, dupa primele exit-polluri de la alegerile prezidentiale, ca va forma o noua constructie politica, in care ii invita atat pe cei care i-au fost.

Monica Macovei: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania, fara baroni, fara finantari murdare

Monica Macovei, declaratii dupa exit-poll-uri: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi.

VIDEO Monica Macovei: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania, fara baroni, fara finantari murdare

Monica Macovei, declaratii dupa exit-poll-uri: Astazi s-a nascut al treilea pol in Romania. Fara baroni, fara finantari murdare, am aratat ca putem. Rezultatele de dupa numararea voturilor vor arata ca suntem si mai multi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )