Libnet.ro
UNICEF

11:15

Monica Macovei: Nu sunt ofiter sub acoperire

Adevărul Adevărul,
Monica Macovei: Nu sunt ofiter sub acoperire

Monica Macovei, candidat independent la Presedintie, a declarat ca nu a fost si nu este ofiter acoperit. Europarlamentarul a cerut Comisiilor parlamentare de control SRI si SIE sa clarifice institutional dilema candidatilor- spioni. continuă pe Adevărul

Macovei: Nu sunt ofiter sub acoperire. Daca exista un ofiter printre candidati, e un atentat la siguranta nationala

Monica Macovei, candidat independent la Presedintie, a declarat ca nu a fost si nu este ofiter acoperit. Europarlamentarul a cerut Comisiilor parlamentare de control SRI si SIE sa clarifice institutional dilema candidatilor- spioni.

Victor Ponta: Presedintele are confirmarea ca nu eu sunt cel care lucreaza ca ofiter sub acoperire (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a afirmat, joi seara, ca presedintele TraianBasescu are confirmarea ca nu el este cel care lucreaza ca ofiter sub acoperire. Din punct de vedere institutional sunt.

VIDEO. Ponta: Basescu are confirmarea ca nu sunt eu ofiterul sub acoperire

Victor Ponta a declarat, joi seara, ca presedintele Traian Basescu are confirmarea ca nu el este cel care lucreaza ca ofiter sub acoperire. Mai mult, premierul spune ca dezvaluirea identitatii persoanei care lucreaza sub acoperire este ilegala.

Iohannis, Tariceanu si Monica Macovei sustin ca nu sunt ofiteri sub acoperire (VIDEO)

Agitatie printre candidatii la presedintie. De cand seful statului Traian Basescu a lansat, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de la postul nostru de televiziune acuzatia conform careia printre.

Macovei: Nu sunt ofiter acoperit; subiectul sa fie clarificat

Candidatul la Presedintie Monica Macovei a declarat joi ca nu a fost si nu este ofiter acoperit, aratand ca singura cale institutionala de a se clarifica acest subiect este prin Comisiile parlamentare de control SRI si SIE, scrie Mediafax.

Iohannis: La mine sigur nu s-a referit

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat ieri ca nu la domnia sa se referise presedintele Traian Basescu atunci cand a spus ca printre candidatii la alegerile prezidentiale ar exista si un ofiter sub acoperire, scriu surse din presa.

FOTO. Sebastian Lazaroiu pe Facebook: Eu o voi vota pe Monica Macovei

Sebastian Lazaroiu precizeaza in postarea sa ca, pentru a clarifica pozitia sa la aceste alegeri, anunta ca o va vota pe Monica Macovei.

Sebastian Lazaroiu: Votez cu Monica Macovei

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a afirmat marti seara, pe contul lui de Facebook, ca va vota cu Monica Macovei la alegerile prezidentiale, a carei alegere ar putea marca un inceput de schimbare in clasa politica.

De ce conteaza Monica Macovei: Libertate, egalitate, dreptate

Monica Macovei conteaza pentru ca se gandeste la tara inainte de a se gandi la ea insasi, pentru ca iubeste traditiile democratice si pretuieste modernitatea, pentru ca intruchipeaza altruismul civic, pentru ca nu se teme sa-si asume sarcini care i-ar speria pe atatia altii, pentru ca este curajoasa, onesta si principiala!.

VIDEO. Basescu: Exista candidati la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire. Mai au timp sa recunoasca. Daca nu, voi spune eu

Presedintele Basescu a spus, marti seara, la postul B1TV, ca exista candidatii la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire si nu au declarat acest lucru in CV, adaugand ca daca nu vor afirma public acest lucru, va fi obligat sa informeze el insusi opinia publica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )