Libnet.ro
UNICEF

12:15

Monica Niculescu a castigat turneul de la Guangzhou

România Liberă România Liberă,
Monica Niculescu a castigat turneul de la Guangzhou

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, a castigat turneul de la Guangzhou, cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, dupa ce a trecut in finala de sportiva franceza Alize Cornet, locul 22 mondial si favorita numarul 2, scor 6-4, 6-0. continuă pe România Liberă

Monica Niculescu a castigat turneul de la Guangzhou: Este al doilea meu titlu WTA, e o senzatie extraordinara

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, a castigat turneul de la Guangzhou, cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, dupa ce a trecut in finala de sportiva franceza Alize Cornet, locul 22 mondial si favorita numarul 2, scor 6-4, 6-0.

Monica Niculescu a castigat turneul de la Guangzhou! Al doilea titlu al carierei si un important bonus financiar

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, a castigat turneul de la Guangzhou, cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, dupa ce a trecut in finala de sportiva franceza Alize Cornet, locul 22 mondial si favorita numarul 2, scor 6-4, 6-0.

Monica Niculescu a castigat turneul de la Guangzhou - Este al doilea titlu WTA cucerit in cariera

Monica Niculescu pozitia 60 WTA) a castigat turneul de la Guangzhou China), competitie dotata cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari. In ultimul act, Monica a invins-o pe Alize Cornet locul 22 WTA), scor 6-4 6-0.

Daca nu e Simona, e Monica! Niculescu a castigat turneul WTA de laGuangzhou, fara a pierde vreun set

Monica Niculescu a reusit un turneu exceptional laGuangzhou, in China, castigand trofeul, fara sa piarda niciun set in cele cinci partide disputate, inclusiv finala cu Alize Cornet, castigata cu 6-4, 6-0.

Tenis: Monica Niculescu a castigat turneul de la Guangzhou

Monica Niculescu, locul 60 WTA, a castigat, sambata, turneul de la Guangzhou, relateaza Mediafax. Romanca a invins-o in finala pe sportiva franceza Alize Cornet, locul 22 mondial si favorita numarul 2, cu.

Monica Niculescu, dupa victoria de la Guangzhou: Nu am timp de sarbatorit, poate doar de o cina cu antrenorul meu

Monica Niculescu si-a trecut in palmares al doilea turneu WTA castigat, sportiva din Romania impunandu-se la Guangzhou. Nu ma gandeam ca pot castiga. Nu am timp de sarbatorit, poate doar de o cina cu antrenorul meu, a precizat Monica, pentru Digisport.

Monica Niculescu a catigat turneul de la Guangzhou

Monica Niculescu a castigat turneul de tenis la Guangzhou. Jucatoarea clasata pe locul 60 in WTA a invins-o in finala pe sportiva franceza Alize Cornet, a doua favorita, cu scorul 6-4, 6-0. Monica.

Monica Niculescu va juca finala de la Guangzhou

Jucatoarea Monica Niculescu este de neoprit in aceasta saptamana in turneul WTA de la Guangzhou China), dotat cu premii totale de 500. 000 de dolari.

Monica Niculescu a castigat finala de la Guangzhou

Monica Niculescu a reusit un meci mare in China, vineri noapte, si a castigat finala turneului de la Guangzhou invingand o jucatoare de top 25.

WTA Guangzhou: Monica Niculescu s-a calificat in semifinale

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva portoricana Monica Puig, locul 61 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Guangzhou, cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )