Libnet.ro
UNICEF

01:06

Monica Niculescu, in turul doi la Indian Wells! Halep joaca in aceasta noapte

Adevărul Adevărul,
Monica Niculescu, in turul doi la Indian Wells! Halep joaca in aceasta noapte

Monica Nicuelscu a obtinut calificarea in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, acolo unde este deja calificata Simona Halep. continuă pe Adevărul

Niculescu in turul doi la Indian Wells. Cadantu, eliminata

Joi noaptea au debutat in competitia de la Indian Wells primele reprezentante ale Romaniei, Monica Niculescu si Alexandra Cadantu.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells. Alexandra Cadantu, eliminata

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells, dupa ce a trecut in runda inaugurala de Marina Erakovic, din Noua Zeelanda. Romanca, locul 63 in ierarhia mondiala, s-a impus cu un dublu 6-2, dupa o.

Halep intra vineri noapte la Indian Wells

Simona Halep debuteaza in noaptea de vineri spre sambata in turneul de la Indian Wells, dotat cu premii totale in valoare de aproape 6 milioane de dolari.

Adversara dificila pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie la pas in fata japonezei Kurumi Nara, locul 47 WTA, de care a dispus in doua seturi, scor 6-2, 6-2.

Indian Wells: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu, locul 63 in ierarhia WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Marina Erakovici Noua Zeelanda), locul 62 WTA.

TENIS. Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 la Indian Welles.

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 63 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva Marina Erakovici Noua Zeelanda), locul 62 WTA, si s-a calificat in turul doi al turneului de catagorie Premier Mandatory, de la Indian Wells, cu premii de aproape sase milioane de dolari, conform Mediafax. Partida a durat o ora si 20 de minute si romanca si-a asigurat prin aceasta victorie 16. 000 de dolari si 35 de puncte WTA. In turul doi, Niculescu va juca impotriva sportivei ruse Ekaterina .

Primele romance intra la Indian Wells, Simona Halep si-a aflat adversara

Alexandra Cadantu si Monica Niculescu sunt primele sportive care joaca la turneul de tenis Indian Wells, joi noapte. Miercuri noapte, Simona Halep si-a aflat adversara.

Tenismena Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 la Indian Welles

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 63 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de catagorie Premier Mandatory, de la Indian Wells, cu premii de aproape sase milioane de dolari. Niculescu a invins-o,.

Primele romance intra la Indian Wells, Simona Halep si-a aflat adversara

Alexandra Cadantu si Monica Niculescu sunt primele sportive care joaca la turneul de tenis Indian Wells, joi noapte. Miercuri noapte, Simona Halep si-a aflat adversara.

Indian Wells: Simona Halep o va intalni pe Kurumi Nara (Japonia) in turul doi

Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi al turneului de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Kurumi Nara locul 47 WTA), din Japonia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )