Libnet.ro
UNICEF

23:15

Monitorizarea cetatenilor straini din afara tarii, neconstitutionala in Germania

Hotnews Hotnews,
 Monitorizarea cetatenilor straini din afara tarii, neconstitutionala in Germania

Curtea Constitutionala din Germania a decis ca monitorizarea activitatilor de pe internet a cetatenilor straini din afara tarii de catre serviciul de informatii BND incalca partial Constitutia. Hotararea se refera in special la activitatile jurnalistior din presa internationala. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS: Franta introduce carantina voluntara and pentru cetatenii si rezidentii sai care revin din afara UE

Francezii si rezidentii permanenti in Franta care sosesc in tara din afara Uniunii Europene vor fi invitati sa intre in mod and voluntar and intr-o carantina de 14 zile, incepand de miercuri, a anuntat marti ministrul de externe Jean-Yves Le Drian, potrivit AFP.

Cozi kilometrice la punctele de trecere a frontierei din vestul tarii. 30.000 de oameni au trecut granita fara a se supune controlului epidemiologic (VIDEO)

Vamile din vestul tarii au fost luate cu asalt de zeci de mii de oameni, in primele ore ale zilei de duminica, atat pe sensul de iesire din tara, cat si la intrare. Exasperati, oamenii au inceput sa.

Precizari pentru viitorii pensionari din R.Moldova, care se afla in afara tarii

Casa Nationala de Asigurari Sociale vine cu mai multe precizari pentru cetatenii, care au atins varsta de pensionare, conform legislatiei Republicii Moldova, dar care, aflandu-se peste hotare in prezent, in tarile cu care statul are semnate acorduri bilaterale in domeniul securitatii sociale, nu pot reveni din cauza suspendarii transportului de pasageri in perioada pandemiei de COVID-19, transmite IPN.

Orban, despre cei care au contestat restrictiile: Toata propaganda asta anarhista vine din laboratoare din Est, din afara Romaniei. Lideri politici au marsat la aceasta propaganda nociva

Contestarea masurilor restrictive luate de guverne, inclusiv cel de la Bucuresti, face parte dintr-o propaganda anarhista pusa la punct in laboratoare din Est, din afara Romaniei, sustine premierul Ludovic Orban, care spune ca lideri politici romani au marsat pe acest discurs.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )