Libnet.ro
UNICEF

17:30

Monumentul Eroilor Neamului din Cluj-Napoca, vandalizat cu imagini care infatiseaza politicieni dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Monumentul Eroilor Neamului din Cluj-Napoca, vandalizat cu imagini care infatiseaza politicieni dupa gratii

Monumentul Eroilor din Parcul Cetatuia din Cluj-Napoca a fost vandalizat, cel mai probabil in noaptea de joi spre vineri, pe trei dintre laturile edificiului fiind ilustrate imagini ale unor oameni politici dupa gratii, intre care Liviu Dragnea, Victor Ciorbea si Traian Basescu. Inspectoratul de Politie Judetean Cluj s-a autosesizat si a deschis un dosar penal pentru distrugere, reprezentantii Primariei anuntand ca monumentul va fi curatat luni. continuă pe Adevărul

Protestul contra Guvernului PSD intra in ISTORIE. Muzeul din Cluj aduna pancarte si poze cu cele mai importante momente ale actiunii din strada

Protestul romanilor din aceste zile impotriva Guvernului Grindeanu va intra in istorie. Muzeul National de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca a lansat un apel catre clujeni pentru a oferi.

Protest inedit fata de masurile luate de Guvernul Grindeanu: s-a circulat cu 10 km/h pe strazile din Cluj-Napoca

Circa 15 masini au fost implicate, vineri, incepand cu ora 12. 15 intr-o actiune de nesupunere civica in semn de protest fata de masurile Guvernului Grindeanu. Automobilele s-au deplasat cu o viteza de 10 km/ora pe una dintre cele mai circulate artere ale orasului.

VIDEO Circa 3.000 de persoane au protestat la Cluj-Napoca

Circa 3. 000 de persoane au protestat miercuri seara la Cluj-Napoca, informeaza Agerpres citand estimari ale fortelor de ordine.

Conferinta TEDxCluj 2017: Sa vedem dincolo de aparente, sa gandim altfel

Vorbitori cu experiente diverse, de la ingineri aerospatiali la scriitori ori antreprenori in IT, vor vorbi, in 25 februarie, la Opera Maghiara din Cluj-Napoca, la conferinta anuala TEDxCluj.

FOTO + VIDEO. Traficul rutier din Cluj este ingreunat din cauza masinilor care circula cu 5 km/ora, in semn de protest fata de actiunile Guvernului Grindeanu

Traficul din municipiul Cluj-Napoca a fost ingreunat, vineri, de peste 15 masini care circula cu cinci kilometri pe ora, in semn de protest fata de masurile Guvernului Grideanu.

Congresul National de Istorie a Presei va avea loc la Cluj-Napoca. Tema manifestarii este istoria presei religioase

Manifestarea, ajunsa la a X-a editie, se va desfasura la Universitatea Babes-Bolyai in perioada 31 martie-1 aprilie 2017. Asociatia Romana de Istorie a Presei ARIP) este condusa de conf. univ. dr Catalin Negoita, de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )