Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moscova anunta ca mai multe mii de militari au fost retrasi de la frontiera cu Ucraina

B1 B1,
Moscova anunta ca mai multe mii de militari au fost retrasi de la frontiera cu Ucraina

Moscova continua sa mentina zeci de mii de oameni la granita cu Ucraina, desi mai multe mii de militari au fost retrasi deja din zona. Fortele rusesti continua sa se repozitioneze si sa se. continuă pe B1

Europarlamentare 2014. MAI: Cele mai multe incalcari ale legii au fost in Bucuresti si in Dambovita

Peste 80 de fapte penale comise in timpul scrutinului de duminica sunt verificate de politisti. Cei din Ministerul de Interne au primit in total 300 de sesizari, insa o treime din acestea nu s-au confirmat. Cele mai multe incalcari ale legii au fost inregistrate in Bucuresti si in judetul Dambovita si s-au referit la propaganda electorala facuta in preajma sectiilor.

Plangere la Politie in Dambovita, dupa ce pe mai multe masini au fost lipite afise cu mesaje anti-PSD si Victor Ponta

Reprezentantii PSD Dambovita au sesizat Politia si Biroul Electoral Judetean ca in noaptea de sambata spre duminica pe mai multe masini au fost lipite autocolante greu de dezlipit cu mesaje denigratoare la.

Pugilistul de 16 ani acuzat ca a batut mai multe persoane pe strada a fost arestat preventiv

Alexandru Macingo, pugilistul clujean in varsta de 16 ani, acuzat ca alaturi de cinci tineri a agresat mai multe persoane pe strada, a fost arestat preventiv marti dupa-amiaza, dupa ce Judecatoria Cluj-Napoca a decis inlocuirea controlului judiciar fiindca adolescentul nu a respectat masurile impuse.

O romanca a fost gasita in stare grava la periferia Romei. Femeia a fost injunghiata de mai multe ori

O romanca din Italia a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori si abandonata la periferia Romei. Femeia are in jur de 30 de ani, dar nu i se stie identitatea si nu avea.

Mai multe curti si beciuri din Dambovita au fost inundate in urma unei ploi torentiale

Mai multe curti si beciuri din localitati situate in zona de nord a judetului Dambovita au fost inundate in urma unei ploi torentiale care a cazut marti dupa- amiaza, relateaza Mediafax. Pompierii au.

Europarlamentare 2014. Bilant incidente: aproape 300 de sesizari au fost facute la 112, cele mai multe, in Bucuresti

Aproximativ 300 de situatii care priveau posibile fapte de incalcare a legii au fost sesizate in cursul zilei de ieri, cu ocazia alegerilor europarlamentare. Peste 40% din acestea 130 de sesizari) nu s-au confirmat, iar in 82 de cazuri se desfasoara ancheta penala. Cele mai multe plangeri s-au facut in Capitala.

METEO Au fost emise mai multe avertizari Cod galben de furtuna

Mai multe judete din tara se afla luni sub Cod galben de furtuna fiind asteptate descarcari electrice, averse de ploaie ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie.

UPDATE Au fost emise mai multe avertizari Cod galben de furtuna. in unele zone din Capitala ploua cu grindina

Mai multe judete din tara se afla luni sub Cod galben de furtuna fiind asteptate descarcari electrice, averse de ploaie ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie. Si in Capitala a inceput sa ploua. in unele zone cu grindina.

FOTO VIDEO Sate vasluiene sub ape. O ploaie torentiala a facut ravagii in mai multe localitati

Marti seara, o rupere de nori a inundat mai multe localitati limitrofe Barladului. in mai putin de o ora, comunele Zorleni si Bacani au fost maturate de siroaie de apa. in urma a ramas mocirla si gunoiaele impinse de ape.

Incidente electorale. Presedintele unei sectii de votare din Sectorul 6, acuzat ca a bagat mai multe buletine in urna

Un alegator a sesizat ca la sectia de votare 1. 207, deschisa la Scoala 168 din sectorul 6, mai multe buletine de vot au fost introduse in urna de presedintele sectiei de votare, potrivit unor surse din MAI.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )