Libnet.ro
UNICEF

00:07

La motiune au fost mai multe bile in urne decat numarul de parlamentari care au votat - stiripesurse

Hotnews Hotnews,
 La motiune au fost mai multe bile in urne decat numarul de parlamentari care au votat - stiripesurse

Numarul parlamentarilor care au introdus bile in urna la motiune a fost mai mic decat cel al voturilor totale consemnate, scrie stiripesurse. ro, care adauga ca oficialii contactati nu au putut lamuri situatia. continuă pe Hotnews

Furtuna de vineri a facut prapad in mai multe localitati

Furtuna de vineri, 23 iunie, a facut prapad in mai multe localitati din tara. in Chisinau, la spital a ajuns o femeie de 87 de ani, lovita de crengile unui arbore pus la pamant de vant, transmite IPN.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Vineri s-au emisnoi atentionari nowcasting, Cod portocaliu de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare, potrivitAdministratia Nationala de.

Mai multe grupuri civice ii cer presedintelui organizarea unor consultari cu societatea civila inainte de numirea unui nou premier

Mai multe grupuri si organizatii civice i-au transmis, miercuri, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisa prin care ii cer organizarea unor consultari cu societatea civila inainte de a numi un nou premier. Ei ii solicita presedintelui sa numeasca un prim-ministru doar sub rezerva asumarii unor principii de guvernare, referindu-se la independenta justitiei, demiterea persoanelor condamnate penal din functii publice, precum si la transparenta actului de guvernare.

Mai multe grupuri civice ii cer lui Iohannis consultari cu societatea civila inainte de numirea unui nou premier

Mai multe grupuri si organizatii civice i-au transmis, miercuri, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisa prin care ii cer organizarea unor consultari cu societatea civila.

Statistica iNGRIJORATOARE! Cele mai multe fete-mame din UE sunt ROMANCE! Cum le AVERTIZEAZA medicii pe tinere

Tara nostra se afla pe primul loc in UE la numarul de copii nascuti, ironic, tot de copii, adica de adolescente cu varste sub 15 ani, potrivit adevarul. ro. Statistica ingrijoratoare nu.

Capacitate 2017 Suceava. Reactia elevilor dupa proba de la Matematica a Evaluarii Nationale: A fost mai usor decat la simulare

Evaluarea Nationala 2017 s-a desfasurat fara probleme in judetul Suceava si in cazul celei de-a doua probe. Prezenta in salile de examen a fost la fel ca la proba de Limba Romana, fiind inregistrati 122 de absenti, din totalul de 6. 188 de elevi inscrisi.

Capacitate 2017. Detinutii care au trecut azi prin Evaluarea Nationala: A fost mai usor la matematica decat la romana

Mihai si Rafael sunt doi detinuti din Penitenciarul Targu Jiu care au avut astazi mari emotii. Cei doi au sustinut azi proba la matematica, in interiorul unitatii de detentie, cu o comisie speciala.

Aeroport International evacuat in SUA: Un politist a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat care a strigat Allahu Akbar

Un politist a fost injunghiat miercuri pe aeroportul american Flint, in Michigan nord), presa evocand o posibila pista terorista, anunta NBC. Politistul a fost.

SUA: Un politist a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat care a strigat Allahu Akbar

Un politist a fost injunghiat miercuri pe aeroportul american Flint, in Michigan nord), presa evocand o posibila pista terorista, scrie AFP.

NEW MONEY: Investitii cata frunza si iarba: de ce deschid turcii tot mai multe fabrici in Romania

Situatia incerta din Turcia ii determina pe tot mai multi investitori sa ia in calcul iesirea pe piete externe, dupa cativa ani in care economia acestei tari a crescut intr-un ritm sustinut. Romania profita prin atragerea de noi investitii, dar efecte benefice sunt resimtite si in turism.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )