Libnet.ro
UNICEF

16:30

Motivul pentru care Igor Dodon vrea ca cinci judecatori sa faca puscarie

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Igor Dodon vrea ca cinci judecatori sa faca puscarie

Igor Dodon s-a aratat revoltat pe faptul ca judecatorii de la Curtea de Apel au respins demersul procurorilor privind aplicarea sechestrului pe proprietatile lui Vlad Plahotniuc din Franta, Elvetia si Romania. Presedintele considera ca judecatorii au refuzat acest lucru ca urmare a presiunilor pe care le face Vlad Plahotniuc asupra lor, prin intermediul avocatilor, dar si pentru ca Plahotniuc le-ar propune sume impresionante de bani. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Dorian Popa nu mai vorbeste cu tatal sau. Ce se intampla in familia lui

Astazi mai iese la iveala un secret tinut bine ascuns in inima celebrului cantaret, Dorian Popa. Acesta si-a facut curaj si a dezvaluit fanilor adevaratul motiv pentru care relatia dintre el si tatal sau s-a racit iremediabil. De parca asta nu ar fi fost de ajuns, vestea plecarii fratelui sau, de care era si este .

Irina Loghin a dat lovitura in afaceri: Motivul pentru care a imprumutat o suma uriasa de bani de la banca

Irina Loghin este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara din Romania. Desi are varsta de 81 de ani, marea doamna a muzicii populare romanesti nu renunta la cariera muzicala care a.

Motivul pentru care nu ti-ai dori niciodata sa fii in America: gestul unui furnizor de internet care iti scoate peri albi

Cand vine vorba de conectivitate la internet, romanii se afla intr-o situatie privilegiata, in comparatie cu tari precum Statele Unite ale Americii, Regatul Unit si nu numai. Un furnizor.

Motivul pentru care ducesele Meghan si Catherine poarta cercei ieftini cu rochii de mii de dolari

Ducesele Catherine si Meghan poarta cercei ieftini cu rochii de mii de dolari, iar specialistii sunt de paere ca la mijloc e o strategie de marketing. Cele doua ducese au contribuit la popularizarea brandurilor britanice.

Motivul pentru care ducesele Meghan si Catherine poarta cercei ieftini cu rochii de mii de dolari

Ducesele Catherine si Meghan poarta cercei ieftini cu rochii de mii de dolari, iar specialistii sunt de paere ca la mijloc e o strategie de marketing. Cele doua ducese au contribuit la popularizarea brandurilor britanice.

Igor Dodon propune trei solutii care ar contribui la diminuarea cazurilor de COVID-19

Igor Dodon considera ca explozia de cazuri de COVID-19 din ultimele zile este cauzata de relaxarea restrictiilor si redeschiderea activitatilor economice. in plus, presedintele sugereaza ca si transportul public reprezinta un risc de contaminare pentru populatie.

Mihai Ghimpu: Daca in turul doi la prezidentiale ajung Igor Dodon cu Maia Sandu, alegerile vor fi castigate de Dodon

Fostul presedinte al Partidului Liberal Mihai Ghimpu considera ca, daca in turul doi, la alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, vor ajunge Igor Dodon si Maia Sandu, Dodon va obtine victoria.

Igor Dodon: Voi bloca incercarea de a da drepturi cetatenilor straini sa cumpere pamanturi

Igor Dodon afirma ca nu va sustine liberalizare pietei funciare astfel incat cetatenii straini care vin in Republica Moldova sa poata procura terenuri agricole. Despre aceasta seful statului a vorbit in platoul emisiunii Moldova in Direct de la postul public de televiziune, noteaza IPN.

Igor Dodon: Situatia in agricultura s-a imbunatatit

Igor Dodon spune ca situatia in agricultura s-a imbunatatit si este increzator ca vor putea fi efectuate si exporturi de cereale. Seful statului a ajuns la aceasta constatare dupa vizetele pe care le-a efectuat saptamana trecuta, transmite IPN.

Igor Dodon: incasarile la bugetul de stat permit achitarea platilor sociale

Saptamana aceasta, Guvernul urmeaza sa aprobe proiectul de lege pentru subventionarea creditelor in marime de sase fonduri de salarizare pe intreprindere, a comunicat, marti, presedintele Igor Dodon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )