Libnet.ro
UNICEF

16:00

Motivul pentru care musulmanii au emigrat din Dobrogea de Sud. Cum s-au imbogatit bulgarii cu terenurile turcilor

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care musulmanii au emigrat din Dobrogea de Sud. Cum s-au imbogatit bulgarii cu terenurile turcilor

Cadrilaterul, unul dintre cele mai frumoase si pline de istorie asezari din sudul Dobrogei, a cunoscut, in anii 1920, o intensa emigrare a turcilor. in anul 1924, numarul familiilor care au emigrat s-a ridicat la 379. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care copiii seamana mai mult cu mamele decat cu tatii

Probabil ca auzi deseori de la rude ca semeni mai mult cu tatal sau cu mama ta. Adevarul e ca, desi e posibil sa mostenesti si trasaturi pe linie paterna, mult mai multe vor veni de la mama ta. De ceva timp, oamenii de stiinta au incercat sa explice motivul pentru care copiii isi mostenesc [].

Care este motivul pentru care Carlas Dreams refuza sa se fotografieze alaturi de fani

Cel mai voga artist al momentului, Carlas Dreams, a sustinut zilele trecute un concert in Chisinau. Mare le-a fost surprinderea fanilor in momentul in care l-au rugat pe acesta sa faca.

Ciolos vrea scutire de impozit pentru persoanele care realizeaza venituri din activitati de cercetare

Persoanele fizice care realizeaza venituri din salarii si asimilate salariilor din activitati de cercetare si dezvoltare aplicativa sau dezvoltare tehnologica ar putea fi scutite de la plata impozitului.

Premiera medicala pentru controlul unui virus care afecteaza jumatate din populatia planetei

Cercetatorii australieni au reusit in premiera sa sparga codul care ar putea duce la tinerea sub control a virusui herpetic. Virusul herpes simplex HSV) este cunoscut pentru ca ramane latent in celulele nervoase ale unei persoane infectate mult timp dupa ce orice inflamatie s-a vindecat, iar oamenii de stiinta de la Australian National University ANU) au descoperit ca genele herpetice incearca in mod constant sa re-energizeze infectia.

Motivele pentru care Romania nici nu se gandeste sa iasa din UE: Teama de Putin si fondurile europene

Rezultatul referendmului din Marea Britanie pentru iesirea din Uniunea Europeana a intensificat speculatiile privind urmatoarele state care ar putea alege sa paraseasca UE. Printre tarile care ar putea lua in calcul o plecare din UE nu se vor afla in.

Solutia propusa pentru persoanele fara adapost din cel mai mare oras neo-zeelandez: Cazarea acestora pe o nava de croaziera

Un grup de oameni de afaceri din Noua Zeelanda a gasit o solutie pentru a ajuta persoanele fara adapost din tara: cazarea acestora pe o nava de croaziera, scrie The Guardian.

Nigel Farage, in Parlamentul European: Cand am venit aici in urma cu 17 ani afirmand ca vreau sa conduc o campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE, toti ati ras de mine. Acum nu mai radeti, nu-i asa? (VIDEO)

Deputatul britanic eurosceptic Nigel Farage, unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost huiduit marti in Parlamentul European, informeaza AFP. Replica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )