Libnet.ro
UNICEF

00:07

NASA marcheaza cel mai nou film din seria Star Wars cu o sabie-laser cosmica

Playtech Playtech,
NASA marcheaza cel mai nou film din seria Star Wars cu o sabie-laser cosmica

Am scris deja despre Star Wars: The Force Awakens si v-am indemnat sa mergeti sa il vedeti. Desi s-ar putea ca strategiile de promovare a filmului sa fi mers putin cam departe, e o capodopera SF si trebuie vazut. Ei bine, febra Star Wars i-a prins si pe cei de la NASA, care au aratat []. continuă pe Playtech

Swing Copters 2 este cel mai nou joc de la creatorul Flappy Bird

In 2014, de departe, cel mai popular joc pentru mobil a fost Flappy Bird, iar creatorul sau incearca sa va atraga acum cu Swing Copters 2. intr-o perioada in care majoritatea utilizatorilor de mobil se jucau titluri gratuite, Dong Nguyen ajunsese sa castige 50. 000 de dolari pe zi doar din reclame. Respectiva performanta era cu [].

A vrut sa faca avere pe seama bolnavilor de SIDA. Ce a patit magnatul supranumit cel mai rau om din America

Martin Shkreli, un afacerist american din industria produselor farmaceutice, a fost arestat de FBI pentru frauda fiscal, relateaza BBC. Shkreli a fost supranumit cel mai rau om din America dupa ce firma.

VIDEO. NASA marcheaza lansarea ultimului film din seria Star Wars

Agentia spatiala NASA a publicat o fotografie care seamana cu o proiectie a celebrului Lightsaber din Star Wars/Razboiul Stelelor. Imaginea a fost surprinsa cu ajutorul telescopului Hubble, in galaxia noastra.

Rata somajului, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii zece ani

Piata fortei de munca din Marea Britanie a continuat sa se consolideze, in timp ce rata anuala de crestere a salariilor a fost sub asteptari, informeaza BBC.

Fatima, de Philippe Faucon, desemnat cel mai bun film francez al anului

Lungmetrajul Fatima, regizat de Philippe Faucon, a fost recompensat, miercuri, cu premiul Louis-Delluc pe 2015, o distinctie decernata celui mai bun film francez al anului.

Somajul din Marea Britanie, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii zece ani

Piata fortei de munca din Marea Britanie continua sa se consolideze, insa rata anuala de crestere a salariilor este sub asteptari, transmite BBC, conform Agerpres.

VIDEO. Melodia Skyfall, interpretata de Adele, cea mai buna tema muzicala din seria James Bond

Melodia Skyfall, interpretata de cantareata britanica Adele si recompensata cu un Glob de Aur si cu premiul Oscar in anul 2013, a fost desemnata cea mai buna tema muzicala a unui film din seria James Bond, potrivit unui sondaj realizat de reteaua britanica de televiziune ITV.

Star Wars - The Force Awakens doboara record dupa record la box office

Cel mai recent film din franciza Razboiul Stelelor - Trezirea Fortei, a spulberat o serie de recorduri de box office, imediat dupa lansare. Este filmul cu cele mai mari incasari la avanpremiera, 57 de.

Anul 2015, cel mai cald an din 1880 si pana in prezent

Anul 2015 a fost decretat cel mai cald an din istoria moderna, asta dupa ce temperaturile inregistrate la nivel mondial din ianuarie si pana in noiembrie au batut toate recordurile, au anuntat expertii agentiei americane National Oceanic and Atmospheric Administration NOAA).

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )