Libnet.ro
UNICEF

19:00

Natalie Portman, pericol public la Palatul Buckingham

Antena3 Antena3,
Natalie Portman, pericol public la Palatul Buckingham

Moment jenant pentru Natalie Portman, la Palatul Buckingham. Actrita a provocat un incendiu chiar in. continuă pe Antena3

Natalie Portman a incendiat o masa la Palatul Buckingham, in fata printului Charles

Actrita Natalie Portman a incendiat, din greseala, o masa in timpul unui dineu organizat la Palatul Buckingham din Londra, la care participa si printul Charles, potrivit Female First. Portman participa la un.

Natalie Portman a incendiat o masa la Palatul Buckngham, in fata printului Charles

Actrita Natalie Portman a incendiat, din greseala, o masa in timpul unui dineru organizat la Palatul Buckingham din Londra, la care participa si printul Charles, potrivit Female First. Portman participa la un.

Manifestatie Anonymous impotriva austeritatii, in apropiere de Palatul Buckingham

Sute de membri ai grupului de hackeri Anonymous, purtand masca reprezentandu-l pe Guy Fawkes, au protestat ieri impotriva austeritatii, in apropiere de Palatul Buckingham, resedinta de la Londra a reginei Elizabeth a II-a, au informat manifestantii, informeaza AFP.

Manifestatie Anonymous impotriva austeritatii in apropiere de Palatul Buckingham

Sute de membri ai grupului de hackeri Anonymous, care purtau masca reprezentandu-l pe Guy Fawkes, au manifestat marti impotriva austeritatii, in apropiere de Palaltul Buckingham, resedinta de la Londra a reginei Elizabeth a II-a, porivit manifestantilor, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )