Libnet.ro
UNICEF

00:07

NATO cere Rusiei sa calmeze situatia in Marea Neagra: Ne-am exprimat sustinerea pentru Ucraina

Adevărul Adevărul,
NATO cere Rusiei sa calmeze situatia in Marea Neagra: Ne-am exprimat sustinerea pentru Ucraina

NATO a reactionat si a cerut Rusiei sa calmeze situatia din Stramtoarea Kerci si sa asigure accesul liber al navelor ucrainene in apele lor teritoriale. Pozitia Aliantei vine dupa ce forte din FSB serviciul secret rus) au atacat si capturat trei nave ucrainene. continuă pe Adevărul

Secretarul general al NATO cere Rusiei sa elibereze navele si marinarii ucraineni

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut Rusiei, luni, sa elibereze navele si marinarii ucraineni, adaugand nu exista nicio justificare pentru actiunile Moscovei, scrie Reuters.

UPDATE VIDEO Rusia a capturat trei nave ucrainene n Marea Neagra / Sase marinari au fost raniti / Porosenko cere declarararea legii martiale / NATO face apel la detensionarea situatiei

Marina ucraineana a anuntat ca fortele speciale rusesti au sechestrat sase dintre navele sale in Marea Neagra, iar sase marinari au fost raniti, dupa ce rusii au deschis focul asupra navelor. Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a cerut o intrunire a Cabinetului de Razboi si a anuntat ca va propune ca Parlamentul sa declare legea martiala in tara. Rusia a confirmat incidentul si a sustinut ca vasele ucrainene au patruns ilegal in apele teritoriale ruse, ignorand avertismentele de a se opri, si au efectuat manevre periculoase. UPDATE Rusia a redeschis stramtoarea Kerci, de langa Crimeea, pentru navele comerciale, a declarat un oficial portuar, citat de agentia RIA.

Reactia oficiala a NATO, dupa incidentul din Marea Neagra dintre Rusia si Ucraina

NATO a chemat la retinere dupa ce Ucraina a acuzat garzile de coasta ruse ca au deschis focul asupra a trei dintre navele sale care au incercat sa treaca prin Stramtoarea Kerci dintre Marea Neagra si Marea.

Ucraina, masuri de pregatire dupa agresiunile Rusiei in Marea Neagra

Presedintele Ucrainei Petro Porosenko a anuntat astazi ca va propune Parlamentului instituirea legii martiale dupa ce Rusia a atacat si capturat trei nave ucrainene in Marea Neagra, transmite Reuters.

RAZBOI in Marea Neagra: Reactia Romaniei dupa atacul Rusiei asupra navei ucrainene

Guvernul Romaniei a reactionat rapid, dupa escaladarea situatiei in Marea Neagra, datorita conflictului ruso-ucrainean. Suntem profund ingrijorati de evolutia din Marea Azov si Stramtoarea Kerci.

RAZBOI in Marea Neagra: Reactia Romaniei dupa atacul Rusiei asupra navelor ucrainene

Guvernul Romaniei a reactionat rapid, dupa escaladarea situatiei in Marea Neagra, datorita conflictului ruso-ucrainean. Suntem profund ingrijorati de evolutia din Marea Azov si Stramtoarea Kerci.

Ucraina acuza Rusia ca a capturat trei nave ucrainiene in Marea Neagra dupa ce a deschis focul. Mai multi raniti. ingrijorare la MAE. NATO si UE cer Moscovei sa restaureze libertatea de trecere prin stramtoarea Kerci

Update:- Serviciul de securitate rus FSB a anuntat in cursul noptii de duminica spre luni ca navele sale de patrula la frontiera au capturat duminica trei nave ucrainene in Marea Neagra si ca au.

VIDEO Ucraina acuza Rusia ca a deschis focul asupra navelor sale de lupta din Marea Neagra, ranind cativa membri ai echipajului. Reactia Rusiei

Marina ucraineana a acuzat Rusia, duminica, ca a deschis focul asupra unor nave de-ale sale in Marea Neagra, lovind trei dintre ele si ranind mai multi membri al echipajului. Cele trei vase ar fi fost mai apoi confiscate de catre fortele speciale ruse. Un comunicat al serviciului rus de securitate FSB confirma ca a fost folosit armamentul pentru oprirea si confiscarea navelor ucrainene.

UPDATE Ucraina acuza Rusia ca a deschis focul asupra vaselor sale din Marea Neagra / Doua persoane au fost ranite / Petro Porosenko cere o ntrunire a Cabinetului de Razboi

Marina ucraineana a acuzat duminica Rusia ca a deschis focul asupra unora dintre vasele sale din Marea Neagra, lovind una dintre ele si ranind doi membri ai echipajului, relateaza Reuters. Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a cerut o intrunire a Cabinetului de Razboi,.

Bogdan Chirieac, dupa incidentul din Marea Neagra: Salvele de tun care ar trebui sa trezeasca Bucurestiul

Analistul Bogdan Chirieac a comentat incidentul din Marea Neagra, dintre Ucraina si Rusia. Citeste si: Legea martiala in Ucraina, dupa ce Rusia a atacat trei nave Cand vorbim despre razboi in Marea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )