Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATO isi va retrage fortele din Afganistan pana la Craciun

România Liberă România Liberă,
NATO isi va retrage fortele din Afganistan pana la Craciun

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a reafirmat joi decizia Aliantei de a-si retrage forte. continuă pe România Liberă

Donald Trump doreste revenirea acasa a tuturor soldatilor americani din Afganistan pana la Craciun

Presedintele Donald Trump a declarat miercuri ca ar dori sa retraga toti soldatii americani din Afganistan pana la Craciun, adica mai repede decat prevede acordul dintre Statele Unite si talibani.

Trump vrea sa retraga toti militarii americani din Afganistan pana la Craciun

Donald Trump vrea sa retraga toti militarii americani din Afganistan pana la Craciun - adica mai rapid decat prevede Acordul de la Doha pe care l-a incheiat la 29 februarie cu talibanii, care prevede retragerea trupelor straine din Afganistan pana la jumatatea lui 2021, relateaza AFP.

JENS STOLTENBERG: NATO va parasi Afganistanul impreuna cu Statele Unite

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a reafirmat azi decizia Aliantei de a-si retrage fortele din Afganistan impreuna cu Statele Unite, dupa anuntul presedintelui Donald Trump al unei retrageri pana la Craciun.

Stoltenberg: NATO va parasi Afganistanul impreuna cu Statele Unite

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a reafirmat joi decizia Aliantei de a-si retrage fortele din Afganistan impreuna cu Statele Unite, dupa anuntul presedintelui Donald Trump al unei retrageri pana la Craciun, relateaza AFP.

Razboiul din Caucaz. Administratia separatista din Nagorno-Karabah anunta ca isi retrage trupele din anumite sectoare ale frontului

Trupele din Nagorno-Karabah se retrag din anumite sectoare ale frontului, a anuntat luni, fara sa faca alte precizari, administratia acestei regiuni separatiste care se afla intr-un conflict armat cu Azerbaidjanul, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )