Libnet.ro
UNICEF

12:45

NATO isi suspenda operatiunile de antrenament din Irak, dupa moartea lui Soleimani

Hotnews Hotnews,
 NATO isi suspenda operatiunile de antrenament din Irak, dupa moartea lui Soleimani

NATO si-a suspendat operatiunile de antrenament din Irak, a declarat sambata pentru AFP purtatorul de cuvant al Aliantei Nord-Atlantice, Dylan White, dupa moartea generalului Qassem Soleimani intr-un atac american la Bagdad, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Imigranti din Irak, prinsi dupa ce au trecut fraudulos frontiera tarii noastre

Politistii de frontiera din Oravita, judetul Caras-Severin, au prins 15 imigranti din Irak si Siria care trecusera fraudulos frontiera Romaniei, dinspre Serbia, in drumul spre tari din vestul Europei, potrivit News. ro.

VIDEO O televiziune din Irak prezinta imagini ale raidului aerian american din Bagdad Momentul in care generalul iranian este ucis

O televiziune din Irak a difuzat o inregistrare video care pare sa surprinda raidul aerian american efectuat la Bagdad, soldat cu moartea generalului iranian Qassem Soleimani, scrie Mediafax.

Irina Rimes, primele imagini din spital, dupa operatie. Cum a fost surprinsa antrenoarea de la Vocea Romaniei

Irina Rimes a postat pe InstaFacebook imagini ale sale, care o infatiseaza la spital, dupa operatie. Se pare ca jurata de la Vocea Romaniei se simte mai bine, asta deducandu-se si imaginile la care a folosit un filtru amuzant. Artista a vrut astfel ca fanii ei sa stie ca a scapat cu bine din operatie.

MAE, atentionare de calatorie pentru Irak, dupa escaladarea conflictului cu SUA: Cetatenii romani sa evite calatoriile care nu sunt absolut necesare

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa evite calatoriile care nu sunt absolut necesare in Irak, avand in vedere escaladarea tensiunilor in zona Orientului Mijlociu, generata de ultimele evenimente din aceasta tara.

Gruparile paramilitare pro-Iran fac un pas in spate in clinciul de la ambasada SUA din Irak

Gruparile paramilitare, care au protestat impotriva raidurilor aeriene desfasurate de SUA in Irak, le-au transmis sustinatorilor sai sa se retraga din perimetrul misiunii diplomatice americane din Bagdad,.

Gruparile paramilitare pro-Iran fac un pas in spate in clinciul de la ambasada SUA din Irak (FOTO)

Gruparile paramilitare, care au protestat impotriva raidurilor aeriene desfasurate de SUA in Irak, le-au transmis sustinatorilor sai sa se retraga din perimetrul misiunii diplomatice americane din Bagdad,.

Lupte acerbe in PSD. Zeci de parlamentari isi negociaza plecarea din Parlament, dupa ce 40 de locuri au fost deja rezervate VIP-urilor din partid

Se pregatesc noi tradari in PSD, sustin surse politice, iar motivul ar fi acela caaproape o treime din parlamentarii PSD sunt intr-o situatie delicata pentru ca nu au siguranta unui nou mandat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )