Libnet.ro
UNICEF

13:45

New York Times: Barack Obama a prelungit cu un an misiunea de lupta a trupelor americane in Afganistan

B1 B1,
New York Times: Barack Obama a prelungit cu un an misiunea de lupta a trupelor americane in Afganistan

Misiunea de lupta a trupelor americane in Afganistan a fost prelungita cu un an, dupa ce presedintele Barack Obama a semnat un ordin in acest sens in ultimele saptamani, informeaza cotidianul New York Times,. continuă pe B1

Barack Obama a semnat in secret un ordin care prelungeste misiunea de lupta in Afganistan

Presedintele american, Barack Obama, a prelungit cu un an misiunea de lupta a trupelor americane in Afganistan si a semnat un ordin in acest sens in ultimele saptamani, sustine cotidianul New York Times, citat de AFP, informeaza Mediafax .

New York: Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat in Times Square

Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat marti in piata Times Square din New York, informeaza AFP. Aproape la fel de mare ca un teren de fotbal american, ecranul de 23,74 metri.

Barack Obama: Suntem departe de solutionarea problemei Ebola in Africa de Vest

Presedintele american Barack Obama a avertizat ca lupta impotriva Ebola este departe de a fi castigata in Africa de Vest, indemnand la vigilenta in ciuda progreselor inregistrate, informeaza.

SUA: Cel mai mare ecran de inalta definitie, inaugurat la New York

Cel mai mare ecran digital de inalta definitie din lume a fost inaugurat marti in piata Times Square din New York .

Barack Obama va efectua o vizita in India in luna ianuarie

Presedintele american Barack Obama va efectua o vizita in India, in ianuarie, la invitatia premierului Narendra Modi, a anuntat vineri Casa Alba, relateaza AFP. Obama l-a primit pe Modi in Biroul Oval pe 30.

Barack Obama promite un sistem de imigratie mai echitabil

Aproape cinci milioane de imigranti ilegali din Statele Unite ar putea beneficia de o amanare a procesului de expulzare, potrivit unui proiect initiat de presedintele Barack Obama. Joi, liderul de la Casa Alba a promis ca noul sistem de imigratie va fi unul mai just si mai echitabil, potrivit AFP.

Presedintele american Barack Obama promite un sistem de imigratie mai just si mai echitabil

Presedintele american, Barack Obama, a promis un sistem de imigratie mai just si mai echitabil. Acesta a precizat ca: nu voi sta cu mainile in san, voi face ceea ce sunt autorizat sa fac. Nu am ridicat Statuia.

Barack Obama va prezenta joi masurile sale pentru rezolvarea problemei imigrantilor

Presedintele american Barack Obama va prezenta joi seara, la Casa Alba, o serie de masuri privind imigratia, care ar putea rezolva problema celor 11 milioane de persoane care traiesc ilegal in SUA, starnind deja furia republicanilor, informeaza AFP.

Caderile de zapada paralizeaza zone intinse din statul New York

Furtunile de zapada de proportii au acoperit regiuni intinse din statul New York. Pana acum cel putin 10 persoane au murit din pricina gerului.

Val de sinucideri printre bancheri: director Citigroup gasit mort in apartamentul sau din New York

Directorul managerial al bancii Citigroup, Shawn D. Miller, a fost descoperit mort in cada din apartamentul sau din New York. Avocat al bunelor practici bancare, Miller se pare ca s-a sinucis, potrivit politiei. Acest an a fost marcat de mai multe decese suspicioase ale bancherilor de pe Wall Street.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )