Libnet.ro
UNICEF

14:45

New York Times: Rusii au materiale filmate cu Donald Trump la Moscova, in compania unor prostituate. Presedintele ales al SUA: Rusia nu a incercat vreodata sa exercite presiuni asupra mea

România Liberă România Liberă,
New York Times: Rusii au materiale filmate cu Donald Trump la Moscova, in compania unor prostituate. Presedintele ales al SUA: Rusia nu a incercat vreodata sa exercite presiuni asupra mea

Ziarul New York Times sustine ca serviciile secrete ale Rusiei ar detine materiale grafice, inregistrate intr-un hotel din Moscova, in care apare Donald Trump in compania unor prostituate. continuă pe România Liberă

New York Times: Rusii au materiale filmate cu Donald Trump la Moscova, in compania unor prostituate. Ce raspunde Kremlinul

Ziarul New York Times sustine ca serviciile secrete ale Rusiei ar detine materiale grafice, inregistrate intr-un hotel din Moscova, in care apare Donald Trump in compania unor prostituate.

New York Times declanseaza scandalul anului: Rusia ar avea imagini video compromitatoare cu Trump facand sex cu prostitutate la Moscova in 2013. Posibil troc Trump - Putin privind Ucraina

New York Times a facut publice miercuri informatii din documentul secret de doua pagini furnizat de serviciile americane de informatii lui Barack Obama si Donald Trump. Documentul arata ce informatii compromitatoare despre Donald Trump ar fi in posesia Rusiei. Printre acestea, sustine New York Times, se numara si o imagini video cu noul presedinte american facand sex cu prostituate in Moscova in 2013. Citeste raportul in documentul atasatUPDATE 2: BuzzFeed a publicat raportul secret de doua pagini. Trump l-a respins imediat ca FakeNewsUPDATE 1: Trump a respins alegatiile printr-o postare pe Twitter: FAKE NEWS - A TOTAL POLITICAL WITCH HUNT!.

Donald Trump cere republicanilor abrogarea imediata a Obamacare

Presedintele ales al Americii Donald Trump a cerut republicanilor din Congres sa abroge imediat Obamacare, afirmand ca nu exista niciun motiv pentru a amana acest lucru, potrivit unui interviu acordat New York Times si preluat de Agerpres.

Ginerele lui Donald Trump urmeaza sa fie numit consilier de rang inalt la Casa Alba

Presa americana relateaza ca Jared Kushner, ginerele republicanului Donald Trump, urmeaza sa fie numit in pozitia de consilier de rang inalt la Casa Alba, potrivit New York Times.

Printul otoman Osman Bayezid, descendentul lui Mahomed Cuceritorul, a murit la New York

Printul Osman Bayezid Osmanoglu, descendentul familiei care a condus Imperiul Otoman timp de 600 de ani, a murit la New York la varsta de 92 de ani.

Ultimul mostenitor al Imperiului Otoman a murit la New York

Osman Bayezid Osmano287;lu, al 44-lea urmas la tronul Imperiului Otoman, a murit vineri, la New York, la varsta de 92 de ani.

Osman Bayezid, ultimul mostenitor al Imperiului Otoman, a murit la New York

Osman Bayezid Osmano287;lu, al 44-lea urmas la tronul Imperiului Otoman, a murit vineri, la New York, la varsta de 92 de ani.

Donald Trump isi numeste ginerele in postul de consilier principal la Casa Alba

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, va ocupa postul de consilier principal in cadrul Administratiei SUA, sub conducerea presedintelui Donald Trump.

Donald Trump l-a inlocuit pe crainicul care anunta, prin traditie, inca din anul 1957, numele presedintelui SUA. Trump a ales un crainic de baseball

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a renuntat, pentru ceremonia lui de investitura, la serviciile crainicului Charles Brotman, care a pus vocea la momentul festiv al preluarii mandatului prezidential inca din anul 1957.

VIDEO! Meryl Streep, atac la adresa lui Donald Trump in discursul de la Golden Globes!

Meryl Streep a oferit cel mai puternic discurs al serii la Golden Globes, actrita castigand premiul special Cecil B. DeMille Award. Meryl Streep a profitat de ocazie pentru a-l critica pe Donald Trump pentru politicile sale impotriva emigrantilor si modul sau de a se comporta cu presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )