Libnet.ro
UNICEF

08:31

Nexus 6 este cel mai bun smartphone, dar nu pentru toata lumea

Playtech Playtech,
Nexus 6 este cel mai bun smartphone, dar nu pentru toata lumea

Nexus 6 a fost lansat oficial si este cum eu nu-mi doream. Este mare si scump, dar in egala masura este cel mai bun smartphone pentru planurile Google. Primul Nexus a fost perfect pentru Android. Android aveanevoie de un dispozitiv premium pe care sa creasca si atunci HTC a fost in stare sa livreze. A urmat un Nexus S mai sarac, dar cu design curbatsi cu cip NFC, a venit un Galaxy Nexus care a adus Ice Cream Sandwich si []. continuă pe Playtech

Cel mai bun smartphone pe care il poti cumpara luna aceasta

Cel mai bun smartphone pentru octombrie pe care il poti alege poate fi de la Samsung, LG sau Apple, in functie de ce buget ai. Iata lista celor care merita acum o investitie. Cel mai bun smartphone pentru octombrie ar putea fi un Nexus 5 sau un iPhone 6, depinde cati bani vrei sa cheltui. Fie ca este vorba despre sectorul high-end sau despre cel low-end, avem parte de noi modele lunar, modele care duc la o competitie si mai [].

Cel mai bun smartphone pentru aceasta toamna este si la pret bun

Cel mai bun smartphone pe care il poti cumpara acum din Romania este fie un produs de anul trecut, la un pret mic, fie un flagship de 2014 la un pret ceva mai mare. Iata cele mai bune alegeri.

Barbut, AdePlast: 2014 este cel mai neprietenos an din istoria companiei. Este o piata care si-a pierdut total directia

Anul 2014 este cel mai neprietenos din istoria de 18 ani a companiei, piata constructiilor pierzandu-si directia, sunt cuvintele omului de afaceri Marcel Barbut, proprietar al AdePlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de.

INOVI este Cel Mai Promitator Brand Romanesc - Editia a V-a

Marele titlu al Editiei a V-a a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc este castigat de INOVI - Intelligent Surface. Producatorul din Sibiu de info-desk-uri, mese si podiumuri tactile va beneficia de.

Bistriteanul Paul Muresan a castigat premiul pentru cel mai bun film romanesc la festivalul dedicat animatiilor Anim`est

Premiul pentru cel mai bun film romanesc la festivalul dedicat animatiilor Anim`est, ajuns deja la a IX-a editie, a ajuns la Bistrita, fiind adjudecat de Paul Muresan, care a participat cu Pui de somn, un scurtmetraj de animatie 2D, cu o durata de 6 minute.

Cand concedierea e cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Dat afara pentru ca s-a imbatat, un barbat a devenit milionar in dolari

Chris Strode a fost dat afara de la banca de investii Macquarie pentru ca s-a imbatat la un eveniment oficial al grupului. Cativa ani mai tarziu, el a fondat o companie care astazi valoreaza 100 de milioane de dolari si spune ca atunci cand a fost concediat i s-a intamplat cel mai bun lucru din viata sa.

Seful Google: Amazon este cel mai mare concurent al nostru, desi multa crede ca este Bing sau Yahoo

Eric Schmidt, presedintele executiv al grupului Google, a declarat ca, desi multa lume crede ca Bing si Yahoo ar fi marii concurenti ai companiei pe care o conduce, de fapt aceasta pozitie este ocupata de .

Google: Amazon este cel mai mare concurent al nostru

Eric Schmidt, presedintele executiv al grupului Google, a declarat ca, desi multa lume crede ca Bing si Yahoo ar fi marii concurenti ai companiei pe care o conduce, de fapt aceasta pozitie este ocupata de Amazon, informeaza AFP.

Cum arata planta care este de 300 de ori mai DULCE ca zaharul. Este cel mai sanatos indulcitor

Cum zaharul este considerat un aliment nesanatos, toata lumea cauta un inlocuitor pentru acesta, iar nutritionistii l-au gasit in stevie. Desi pare greu de crezut, stevia nu contine calorii.

El este cel mai tare tata din lume! Uite ce i-a construit fiicei pentru a o amuza

Despre tatal acestei fete, cu siguranta toti copiii ar avea doar cuvinte de lauda. Pentru s-si distra fiica, acest tatic i-a construit o prastie umana. Undeva in mijlocul padurii, aproape de un parau, pare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )