Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum arata planta care este de 300 de ori mai DULCE ca zaharul. Este cel mai sanatos indulcitor

Antena3 Antena3,
Cum arata planta care este de 300 de ori mai DULCE ca zaharul. Este cel mai sanatos indulcitor

Cum zaharul este considerat un aliment nesanatos, toata lumea cauta un inlocuitor pentru acesta, iar nutritionistii l-au gasit in stevie. Desi pare greu de crezut, stevia nu contine calorii. continuă pe Antena3

Samsung are tehnologia wireless care aduce viteze de cinci ori mai mari decat in prezent

Samsung a anuntat in premiera o tehnologie de Internet wireless care va permite transferul la viteze de aproape cinci ori mai mari decat cele atinse de tehnologia WiFi din prezent. Tehnologia wireless din prezent a Samsung este capabila de o viteza de aproximativ 100MB in cel mai bun caz. Tehnologia Samsung ajunge la 575MB pe secunda. Ca sa aveti o idee mai exacta in legatura cu noul WiFi, un fisier video de 1GB va putea fi transmis in aproximativ trei [].

SIF Muntenia a obtinut un profit de 210 milioane lei, de doua ori mai mare fata de anul trecut

SIF Muntenia SIF4) a obtinut in primele noua luni un profit de 209,7 milioane lei, de peste doua ori mai ridicat fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul fiind datorat restructurarii portofoliului de actiuni din prima jumatate a acestui an, potrivit unui raport remis BVB.

Exxon Mobil va primi compensatii de 10 ori mai mici decat a cerut de la Venezuela

Venezuela trebuie sa plateasca 1,6 miliarde catre Exxon Mobil pentru exproprierea unor active ale companiei americane in 2007, suma fiind, insa, de zece ori mai mica decat cea solicitata de Exxon, relateaza The Wall Street Journal, potrivit Mediafax.

Aventura in Coreea de Nord. Cum arata avionul care te duce in tara lui Kim Jong Un

Fotograful din Singapore Aram Pan a vrut sa viziteze Coreea de Nord. Dupa ce a obtinut aprobarile de la autoritatile nord coreene, acesta a fotografiat cum arata avionul care ii duce pe turistii straini in.

Ministerul Educatiei a publicat toate manualele digitale de clasele I si a II-a pe manuale.edu.ro: Invatatorii trebuie sa aleaga incepand de astazi care este manualul pe care si-l doresc la clasa pentru elevi

Ministerul Educatiei a dat startul oficial consultarii manualelor digitale pentru clasele I si a II-a: toate manualele de la editurile care au castigat licitatia au fost publicate pe portalul manuale. edu. ro. Invatatorii trebuie sa aleaga incepand de astazi care este manualul pe care si-l doresc la clasa pentru elevi. Manualele pot fi consultate pe acest portal de oricine doreste, fara a fi nevoie de parola sau cont. HotNews. ro a prezentat in exclusivitate manualele digitale desemnate castigatoare la licitatie. Incepand de astazi, elevii, parintii, profesorii si oricine este curios poate accesa aceste manuale si pe site-ul ministerului educatiei. Vezi in articol cum poti rasfoi fiecare manual in parte.

DIICOT cere arest la domiciliu pentru Codrut Seres in dosarul in care este acuzat de tradare

ProcuroriiDIICOTau cerut arest la domiciliu pentru fostul ministru al Economiei, Codrut Seres, in dosarul in care este acuzat de tradare si complicitate la aderare la grup infractional organizat.

DIICOT cere arest la domiciliu pentru Codrut Seres si Zsolt Nagy in dosarul in care este acuzat de tradare

ProcuroriiDIICOTau cerut arest la domiciliu pentru fostul ministru al Economiei, Codrut Seres si pentru Zsolt Nagy in dosarul in care este acuzat de tradare si complicitate la aderare la grup.

Traian Basescu acuza o facatura militieneasca in dosarul in care este arestat fratele sau

Presedintele Traian Basescu acuza o facatura militieneasca in dosarul in care este arestat de patru luni fratele sau, Mircea Basescu. Seful statului sustine ca nu a vorbit deloc cu Mircea Basescu de.

Klaus Iohannis tergiverseaza dosarul in care este acuzat de incompatibilitate. Cum procedeaza acum ANI

Candidatul la presedintie, Klaus Iohannis, tergiverseaza dosarul in care este acuzat de incompatibilitate. Astazi expira cele 10 zile in care acesta putea contesta recursul. in tot acest timp, ANI a depus.

Faze Tari: A facut sex cu 1.000 de masini in 48 de ani; Cel mai ciudat sport din lume vine din Cehia. Concurentii se lupta cu placi de lemn pe cap; Cum arata femeia care si-a injectat steroizi timp de 20 de ani! Toti cei care o vad sunt socati

E viral pe net! Michelle Obama danseaza cu un nap!Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite, nu pierde nicio ocazie pentru a promova alimentatia. Nu e de glumit! Cum reactioneaza femeile la bautura. Alcoolul si distractia merg mana in mana, iar cele mai amuzante incidente se petrec in timpul petrecerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )