Libnet.ro
UNICEF

19:15

El este cel mai tare tata din lume! Uite ce i-a construit fiicei pentru a o amuza

Antena3 Antena3,
El este cel mai tare tata din lume! Uite ce i-a construit fiicei pentru a o amuza

Despre tatal acestei fete, cu siguranta toti copiii ar avea doar cuvinte de lauda. Pentru s-si distra fiica, acest tatic i-a construit o prastie umana. Undeva in mijlocul padurii, aproape de un parau, pare. continuă pe Antena3

Barbut, AdePlast: 2014 este cel mai neprietenos an din istoria companiei. Este o piata care si-a pierdut total directia

Anul 2014 este cel mai neprietenos din istoria de 18 ani a companiei, piata constructiilor pierzandu-si directia, sunt cuvintele omului de afaceri Marcel Barbut, proprietar al AdePlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de.

Cel mai scump burger din lume contine foita de aur si este o bomba calorica. Cat ai plati pentru el?

Vreti sa cheltuiti cateva mii de dolari pentru urmatorul dumneavoastra meniu? In acest caz, o alegere potrivita este glamburgerul care va va scapa de aproape 2. 000 de dolari din buzunarele dumneavoastra, potrivit Business.

Faze Tari: A facut sex cu 1.000 de masini in 48 de ani; Cel mai ciudat sport din lume vine din Cehia. Concurentii se lupta cu placi de lemn pe cap; Cum arata femeia care si-a injectat steroizi timp de 20 de ani! Toti cei care o vad sunt socati

E viral pe net! Michelle Obama danseaza cu un nap!Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite, nu pierde nicio ocazie pentru a promova alimentatia. Nu e de glumit! Cum reactioneaza femeile la bautura. Alcoolul si distractia merg mana in mana, iar cele mai amuzante incidente se petrec in timpul petrecerilor.

Ea este cea mai sexy femeie din lume! Are 40 de ani, doi copii, iar prin vene ii curge sange latin!

Doamna din imagine la 40 de ani, casatorita si cu doi copii acasa) a fost desemnata de o publicatie respectabila ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Aceasta preia titul de la Scarlett Johansson, care a primit de doua ori aceasta distinctie.

Nexus 6 este cel mai bun smartphone, dar nu pentru toata lumea

Nexus 6 a fost lansat oficial si este cum eu nu-mi doream. Este mare si scump, dar in egala masura este cel mai bun smartphone pentru planurile Google. Primul Nexus a fost perfect pentru Android. Android aveanevoie de un dispozitiv premium pe care sa creasca si atunci HTC a fost in stare sa livreze. A urmat un Nexus S mai sarac, dar cu design curbatsi cu cip NFC, a venit un Galaxy Nexus care a adus Ice Cream Sandwich si [].

increderea investitorilor germani, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Increderea investitorilor germani a scazut, luna aceasta, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, semn ca economia tarii are probleme.

Apetitul pentru tranzactii atinge cel mai inalt nivel din ultimii ani si indica o revenire la nivelul din 2006

Conform celui de-al unsprezecelea studiu bi-anual EY, Global Capital Confidence Barometer, 40% dintre companii intentioneaza sa faca achizitii in urmatoarele 12 luni - cel mai mare procent din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

EY: Apetitul pentru fuziuni si achizitii, la cel mai inalt nivel din ultimii ani

Circa 40% dintre companii intentioneaza sa faca achizitii in urmatoarele 12 luni cel mai mare procent din ultimii trei ani, conform celui de-al unsprezecelea studiu bi-anual EY, Global Capital Confidence Barometer. Studiul are la baza un sondaj.

Cele mai fascinante fantani, la baza celui mai inalt turn din lume, in cadrul celui mai spectaculos Revelion

Iti doresti ca sfarsitul anului sa te prinda la cea mai tare petrecere din intreaga lume, intr-un cadru caracterizat prin lux si opulenta, unde sa simti ca valoarea banului este total diferita? Atunci Dubai este.

INOVI este Cel Mai Promitator Brand Romanesc - Editia a V-a

Marele titlu al Editiei a V-a a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc este castigat de INOVI - Intelligent Surface. Producatorul din Sibiu de info-desk-uri, mese si podiumuri tactile va beneficia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )