Libnet.ro
UNICEF

22:45

Seful Google: Amazon este cel mai mare concurent al nostru, desi multa crede ca este Bing sau Yahoo

B1 B1,
Seful Google: Amazon este cel mai mare concurent al nostru, desi multa crede ca este Bing sau Yahoo

Eric Schmidt, presedintele executiv al grupului Google, a declarat ca, desi multa lume crede ca Bing si Yahoo ar fi marii concurenti ai companiei pe care o conduce, de fapt aceasta pozitie este ocupata de . continuă pe B1

Google: Amazon este cel mai mare concurent al nostru

Eric Schmidt, presedintele executiv al grupului Google, a declarat ca, desi multa lume crede ca Bing si Yahoo ar fi marii concurenti ai companiei pe care o conduce, de fapt aceasta pozitie este ocupata de Amazon, informeaza AFP.

Business B1 la zi: Cel mai mare producator de bere din lume s-ar putea asocia cu Pepsi (VIDEO)

Cel mai mare producator de bere din lume, compania InBev, s-ar putea asocia cu producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Vestea vine dupa ce in cursul lunii trecute au aparut informatii potrivit carora InBev.

Cel mai mare producator de bere din lume s-ar putea asocia cu Pepsi

Cel mai mare producator de bere din lume, compania InBev, s-ar putea asocia cu producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Vestea vine dupa ce in cursul lunii trecute au aparut informatii potrivit carora InBev vizeaza o achizitie a competitorului SABMiller.

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud va ajunge in 2015 la 6000 de muncitori

Duminica primul ministru Victor Ponta a anuntat in cadrul vizitei de la Bistrita ca Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, va ajunge sa aiba in 2015 nu mai putin de 6000 de muncitori. Acest lucru se datoreaza extinderii capacitatii de productie, lucrarile la noua hala fiind incepute in luna mai a acestui an.

Barbut, AdePlast: 2014 este cel mai neprietenos an din istoria companiei. Este o piata care si-a pierdut total directia

Anul 2014 este cel mai neprietenos din istoria de 18 ani a companiei, piata constructiilor pierzandu-si directia, sunt cuvintele omului de afaceri Marcel Barbut, proprietar al AdePlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de.

Romania, cel mai mare avans al tranzactiilor imobiliare in Europa Centrala si de Est

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a volumului tranzactiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est ECE) in primele noua luni, respectiv de 215%, la circa 700 milioane euro, cu toate ca este in urma Rusiai, Poloniei si Cehiei, cu toate ca.

Antreprenorii constanteni sunt satui de politica Guvernului: Statul roman, prin ANAF, este cel mai mare generator de falimente

Antreprenorii din Constanta, prin vocea presedintelui local al Patronatului intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM), isi exprima scepticismul cu privire la cele mai noi masuri legislative luate de Guvern pentru imbunatatirea mediului de afaceri.

Apetitul pentru tranzactii atinge cel mai inalt nivel din ultimii ani si indica o revenire la nivelul din 2006

Conform celui de-al unsprezecelea studiu bi-anual EY, Global Capital Confidence Barometer, 40% dintre companii intentioneaza sa faca achizitii in urmatoarele 12 luni - cel mai mare procent din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

EY: Apetitul pentru fuziuni si achizitii, la cel mai inalt nivel din ultimii ani

Circa 40% dintre companii intentioneaza sa faca achizitii in urmatoarele 12 luni cel mai mare procent din ultimii trei ani, conform celui de-al unsprezecelea studiu bi-anual EY, Global Capital Confidence Barometer. Studiul are la baza un sondaj.

Cel mai bun smartphone pentru aceasta toamna este si la pret bun

Cel mai bun smartphone pe care il poti cumpara acum din Romania este fie un produs de anul trecut, la un pret mic, fie un flagship de 2014 la un pret ceva mai mare. Iata cele mai bune alegeri.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )