Libnet.ro
UNICEF

16:30

NFC-ul de pe iPhone 6 este doar pentru Apple Pay, si atat!

Playtech Playtech,
NFC-ul de pe iPhone 6 este doar pentru Apple Pay, si atat!

Entuziasmat de faptul ca iPhone 6 are NFC? Ei bine aflati ca este functional doar cu sistemul Apple Pay. Cum adica e blocat doar pentru Apple Pay, parca NFC-ul avea ca scop conectarea rapida a multor alte dispozitive precum casti, boxe sau alte gadget-uri, cu smartphone-ul? Ei bine Apple a decis ca NFC-ul de pe cele mai recente smartphone-uri ale sale, practic singurele care beneficiaza pana acum de aceasta functionalitate, sa fie blocat doar cu sistemul de plata Apple Pay. continuă pe Playtech

Acel iPhone 6 Plus lipsit de inovatie a generat vanzari imense pentru Apple

IPhone 6 Plus este doar un telefon cu ecran mai mare, cel putin asta au acuzat rivalii Apple. Samsung chiar a facut o colectie de reclame pentru a face misto. Ei bine, fix noul telefon a inregistratun record de vanzari. Pe 12 septembrie, Apple a scos la precomanda iPhone 6 Plus. Oamenii din SUA au intrat pe site-ul Apple si si-au comandat un nou iPhone. Conform Recode, acesti oameni au fost milioanecare augeneratvanzari de milioane de dolari in contul Apple [].

Izaura Anghel a fost retinuta. Fiica lui Bercea Mondial este acuzata pentru dare de mita

17 - Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a fost retinuta intr-un dosar in care este acuzata pentru dare de mita. Ma asteptam ca familiei Anghel sa i se intample lucrul acesta, si nu am nu am.

Ministrul de Externe spaniol avertizeaza ca Guvernul va face tot ce este necesar pentru referendumul de independenta a Cataloniei sa nu mai aiba loc

Guvernul spaniol va face tot ce este necesare pentru a garanta ca nu se va mai organiza un referendum de independenta a Cataloniei, a avertizat, marti, ministrul de Externe Jose Manuel Garcia-Margallo. Guvernul va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )