Libnet.ro
UNICEF

23:01

Nicolescu: Este nevoie de investitii de 4-5 mld. euro anual in urmatorii 10 ani in sectorul energetic

România Liberă România Liberă,
Nicolescu: Este nevoie de investitii de 4-5 mld. euro anual in urmatorii 10 ani in sectorul energetic

Sectorul energetic din Romania are nevoie de investitii de 4-5 miliarde euro pe an, in urmatorii zece ani, a apreciat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu. continuă pe România Liberă

Razvan Nicolescu: Romania are nevoie de investitii de 4-5 miliarde euro anual, timp de 10 ani, pentru a deveni independenta energetic

Romania ar putea deveni in 2020, alaturi de Danemarca, un stat independent energetic, a declarat ministrul delegat pentru Energiei, Razvan Nicolescu, intr-o conferinta organizata de ziarul Bursa. Insa pentru a deveni independenta energetic, Romania are nevoie de investitii in sectorul energetic de circa 4-5 miliarde de euro pe an in urmatorii zece ani. Aceasta este o prima concluzie desprinsa in urma demararii revizuirii strategiei energetice.

Nicolescu: Romania are nevoie de investitii anuale de 4-5 mld. euro in energie. Companiile de stat pot sa vina cu jumatate din suma

Romania are un necesar de investitii in sectorul energetic de 4-5 mld. euro/an in urmatorul deceniu, iar societatile de stat ar putea sa furnizeze jumatate din aceasta suma, spune Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. In urma acestor.

Exporturile Romaniei au ajuns in iulie la 4,8 mld. euro, nivel record

Exporturile au inregistrat in luna iulie o crestere de 12,7% fata de iunie si cu 6,6% fata de aceeasi luna din 2013, atingand un nivel record de 4,8 miliarde euro, in timp ce cresterea importurilor a fost de 4,8% si, respectiv, 10,6%, deficitul.

Exporturile Romaniei au atins in iulie un nivel record, de 4,8 mld euro. Deficitul comercial, in scadere

Exporturile Romaniei au urcat in iulie cu 12,7% fata de iunie si cu 6,6% fata de aceeasi luna din 2013, pana la nivelul record de 4,8 miliarde euro. Pe de alta parte, cresterea importurilor a fost de 4,8% si, respectiv, 10,6%, iar deficitul comercial.

Tariceanu, despre suspendarea presedintelui: O sa vedem daca este nevoie sa se amane suspendarea in calendar (VIDEO)

CalinPopescu Tariceanu a declarat, luni, ca daca va fi nevoie, va fi amanata suspendarea presedintelui in calendar, dupa ce a trimis grupurilor parlamentare cererea privind aceasta a treia suspendare a.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )