Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolescu: O problema in alimentarea cu gaze a populatiei din Romania e exclusa. Speram sa se solutioneze rapid disputa dintre Rusia si Ucrainape tema gazelor

Adevărul Adevărul,
Nicolescu: O problema in alimentarea cu gaze a populatiei din Romania e exclusa. Speram sa se solutioneze rapid disputa dintre Rusia si Ucrainape tema gazelor

Populatia Romaniei nu va fi afectata de sistarea livrarilor de gaze rusesti spre Ucraina, intrucat exista suficiente gaze inmagazinate in depozitele subterane, iar productia depaseste consumul, a declarat intr-un comunicat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. continuă pe Adevărul

Nicolescu: O problema in alimentarea cu gaze a populatiei din Romania e exclusa

Populatia Romaniei nu va fi afectata de sistarea livrarilor de gaze rusesti spre Ucraina, intrucat exista suficiente gaze inmagazinate in depozitele subterane, iar productia depaseste consumul, a declarat intr-un comunicat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

A inceput primul program gratuit de conducere preventiva din Romania

Romania sta prost in statistici la numarul de accidente rutiere soldate cu victime. Anul trecut, pe soselele din Romania au murit peste 1. 700 de oameni. Multi soferi sunt tot mai agresivi in trafic, iar cei.

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la 40 de mil. de euro

Piata de vopsele auto din Romania se ridica la circa 40 de milioane de euro, din care aproximativ 25 de milioane de euro sunt vanzarile celor mai mari zece jucatori.

Situatia pensionarilor din Romania in T1: numarul lor a scazut, pensia medie e mai mare

Numarul mediu de pensionari din Romania a ajuns in primul trimestru la 5,37 milioane, dupa o scadere de 1%, cu 58. 000 mai putini fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar pensia medie lunara a crescut cu 6,2%, la 844 lei, conform date lor INS .

Cel mai 4x4 din Romania, a XIII-a editie

Kia Sportage a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander si Nissan Qashqai.

Raiffeisen prognozeaza o imbunatatire a rezultatului operatiunilor din Romania in acest an

Raiffeisen Bank International RBI) a inclus Polonia, Romania si Cehia pe lista tarilor in care asteapta o imbunatarire a rezultatelor. Un alt obiectiv al grupului austriac este reducerea dependentei de divizia din Rusia, cea mai profitabila piata a.

Profesorii din Romania se perfectioneaza

Astazi, profesionistii in educatie din scolile romanesti au la indemana instrumente inovative pentru a face fata provocarilor la clasa: manualul digital, un instrument cu totul revolutionar, cu rol decisiv in schimbarea paradigmei invatarii in contextul noii ere digitale.

Imagini spectaculoase cu un loc MAGIC din Romania. Lacul fara fund care COMUNICA cu Marea Neagra

Borsa, dincolo de partiile de schi pe care le are si de bisericile de lemn din zona, se mai poate lauda si cu un lac despre care se spune ca este in forma Romaniei. Lacul Iezer, caci despre el este vorba, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )