Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nicu Vlad doreste sa introduca halterele in scolile din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Nicu Vlad doreste sa introduca halterele in scolile din Bucuresti

Presedintele Federatiei Romane de Haltere, Nicu Vlad, a declarat ca intentioneaza sa incheie un part. continuă pe România Liberă

Selly si Dorian Popa au sustinut concerte surpriza in scolile din Sectorul 2 pentru a combate bullying-ul in randul copiilor

Dorian Popa si trupa 5Gang, din care face parte cel mai apreciat YouTuber din Romania, Selly, le-au facut o surpriza de proportii copiilor din mai multe scoli ale sectorului 2.

Cel mai nou parc din Bucuresti a fost inaugurat

Cel mai nou parc din Bucuresti, construit pe Bulevardul Timisoara nr. 10 din Sectorul 6, si-a deschis portile. Parcul nou din Bulevardul Timisoara nr. 10 este unic in tara, avand in vedere faptul ca,.

Cristina s-a mutat recent intr-un complex de lux din Bucuresti. Cand i-a venit prima factura de la locul de la parcare a crezut ca lesina: Cum sa treci asa ceva pe nota de plata?

O tanara din Bucuresti care s-a mutat recent intr-un complex imobiliar de la marginea orasului a avut parte de surpriza anului atunci cand a primit prima factura pentru locul de parcare din subteranul.

Universitatea din Bucuresti si SNSPA isi aleg rectorii

Universitatea din Bucuresti UB) si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) vo.

Se face! Dupa EURO 2020 incepe constructia Salii Polivalente din Bucuresti

In vara anului 2020 vor incepe lucrarile de constructie pentru Sala Polivalenta multifunctionala din Bucuresti.

Pe ce strazi din Bucuresti vor fi restrictii de circulatie pentru parada de 1 Decembrie. Rutele ocolitoare recomandate de Politia Romana

Duminica, 1 decembrie, in Capitala se desfasoara parada militara, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Pentru a asigura buna organizare a evenimentului, politistii de la Brigada Rutiera au impus restrictii de trafic atat sambata, 30 noiembrie, cat si duminica. Pentru a evita zonele aglomerate, politistii recomanda rute alternative. Restrictii de trafic in Capitala pentru parada .

Dan Barna critica PSD si UDMR pentru blocarea revenirii la alegeri locale in doua tururi. Vorbeste de dezastrul din Bucuresti

PSD, UDMR si reprezentantii minoritatilor s-au opus in Biroul Permanent din Camera Deputatilor introducerii proiectului de lege privind revenirea la alegeri locale in doua tururi pe ordinea de zi la vot, a.

Explozie in parcarea unui bloc din Bucuresti. Trei masini au ars ca o torta! Detalii cumplite

Scene de cosmar au fost surprinse duminica noaptea in Bucuresti. Mai multe masini s-au facut scrum in parcarea unui bloc din zona Titan. Locatari au sunat ingroziti la 112 in momentul in care au auzit mai.

Ziua Nationala a Romaniei. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucuresti (FOTO)

Ziua Nationala a Romaniei. Ambasada Suediei din Romania nu se dezminte nici de Ziua Nationala a Romaniei si a ales un mesaj unic pentru a ura La multi ani, romanilor! Ziua Nationala a Romaniei. intr-o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )