Libnet.ro
UNICEF

13:15

Nicusor Constantinescu, din nou la Curtea Suprema: Baronul de Constanta s-a plans in fata judecatorilor de tratamentul de care a avut parte in arest (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Constantinescu, din nou la Curtea Suprema: Baronul de Constanta s-a plans in fata judecatorilor de tratamentul de care a avut parte in arest (VIDEO)

Nicusor Constantinescu a ajuns marti din nou in fata Curtii Supreme. Instanta a ramas in pronuntare iar in curand baronul de Constanta afla daca ii va fi prelungit mandatul de. continuă pe B1

Nicusor Constantinescu ii scrie ambasadorului SUA, reclamand tratamentul nedemn si brutal la care a fost supus de magistrati

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, reclama, intr-o scrisoare deschisa adresata ambasadorului SUA la Bucuresti, tratamentul nedemn si brutal la care a fost supus de DNA si de judecatorii de la Curtea de Apel Constanta in dosarul Centrului Militar Zonal.

Am fost supus unor presiuni psihice Nicusor Constantinescu reclama DNA la ambasadorul SUA la Bucuresti: Lupta impotriva coruptiei pune inculpatii in situatii umilitoare si degradante

Nicusor Constantinescu se plange ambasadorului SUA la Bucuresti de abuzurile repetate ale DNA. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta i-a trimis o scrisoare lui Hans Klemm in.

Nicusor Constantinescu reclama DNA la ambasadorul SUA la Bucuresti

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a remis, marti, prin avocatii sai, ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, o scrisoare deschisa in care reclama abuzurile repetate ale DNA si tratamentul nedemn si brutal la care a fost supus, transmite Mediafax.

Nicusor Constantinescu reclama DNA la ambasada Statelor Unite

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a remis, marti, prin avocatii sai, ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, o scrisoare deschisa in care reclama.

Momente de fericire pentru Cheloo. Rapperul va fi din nou tatic (VIDEO)

Cheloo are din nou motive sa fie fericit. Rapperul implicat recent intr-un mega scandal de trafic de droguri va fi tata pentru a doua oara. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, iubita cantaretului este.

Denisa de la Bambi, ajunge din nou pe masa de operatie

Noi probleme pentru Denisa de la Bambi. Dupa problemele cu buzele, acum cantareata trebuie sa ajunga din nou pe masa de operatie.

Sotia lui Cheloo e din nou insarcinata

Sotia lui Chello e din nou insarcinata. Daniela Elena va aduce pe lume, la inceputul anul viitor, cel de-al doilea copil pe care il are cu artistul de hip-hop. Sarcina a ajuns deja in a zecea saptamana.

Transalpina este oficial deschisa. Drumului Regelui poate fi din nou vizitat de turisti

Transalpina este oficial deschisa. Drumului Regelui poate fi din nou vizitat de turisti. Drumarii au mai facut o verificare inainte de a da unda verde circulatiei. Si daca in orase este cald, la.

Transalpina este oficial deschisa. Drumul Regelui poate fi din nou vizitat de turisti

Transalpina este oficial deschisa. Drumului Regelui poate fi din nou vizitat de turisti. Drumarii au mai facut o verificare inainte de a da unda verde circulatiei. Si daca in orase este cald, la.

Romania, reclamata la CEDO de omul care l-a denuntat pe Nicusor Constantinescu. Statul roman, pasibil de sanctiuni suportate tot de noi

Aflat inca in proces cu presedintele-in-sfarsit-suspendat al Consiliului Judetean Constanta, investitorul cu cetatenie germana Marian Turbatu a reclamat Romania la CEDO pentru tot haosul administrativ facut de autoritati cu buna stiinta. Speta este, in esenta, atat de des intalnita: un investitor a fost prejudiciat prin neeliberarea documentelor pe cale legala, in termenul impus de lege, pentru ca n-a vrut sa dea spaga.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )