Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nicusor Constantinescu, la iCCJ, pentru a sustine contestatia in anulare a mandatului prin care a fost dat in urmarire internationala (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Constantinescu, la iCCJ, pentru a sustine contestatia in anulare a mandatului prin care a fost dat in urmarire internationala (VIDEO)

Nicusor Constantinescu a fost dus joi dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a sustine contestatia in anulare a mandatului in baza caruia a fost dat in urmarire internationala. Este. continuă pe B1

Nicusor Constantinescu, la iCCJ, pentru a sustine contestatia in anulare a mandatului prin care a fost dat in urmarire internationala

Nicusor Constantinescu a fost dus joi dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a sustine contestatia in anulare a mandatului in baza caruia a fost dat in urmarire internationala. Este.

Nicusor Constantinescu sustine la Instanta suprema contestatia in anulare a mandatului de UI

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia in anulare a mandatului in baza caruia a fost dat in urmarire internationala a lui Nicusor Constantinescu, acesta fiind adus azi la instanta suprema.

Baronul PSD din Constanta, Nicusor Constantinescu, dus la Curtea Suprema

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta a fost dus, joi, la Curtea Suprema, unde magistratii au luat in discutie contestatia in anulare formulata de acesta impotriva mandatului international de arestare emis pe numele sau.

Nicusor Constantinescu afla astazi daca ramane in arest preventiv: Ma simt oribil

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta, afla astazi daca scapa de arestul preventiv. iCCJ judeca contestatia depusa de acesta. Avocatii au depus o contestatie in anulare a.

Contestatia lui Nicusor Constantinescu, judecata la Curtea de Apel Constanta

Curtea de Apel Constanta judeca joi, 13 noiembrie, contestatia lui Nicusor Constantinescu la decizia Tribunalului Constanta de la sfarsitul saptamanii trecute care a confirmat mandatul de arestare. De asemenea, magistratii au respins solicitarea sa de revocare a masurii arestului preventiv si inlocuirea acesteia cu controlul judiciar.

Radu Mazare merge sa-l viziteze pe Nicusor Constantinescu la inchisoare. E ingrijit bine, dar nu are oncolog, povesteste Mazare

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, este ingrijit bine in spitalul penitenciarului Rahova, sustine primarul Radu Mazare. Singurele nemultumiri ale lui Constantinescu sunt legate de faptul ca nu exista un medic oncolog si ca este frig.

Radu Mazare ii plange de mila lui Nicusor Constantinescu: ii este frig in penitenciar

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca va merge la Spitalul Penitenciarului Rahova, pentru a-l vizita pe Nicusor Constantinescu, spunand ca acesta sufera din cauza frigului si nu primeste ingrijiri de specialitate, relateaza Mediafax.

Nicusor Constantinescu se plange de conditiile din penitenciarul Rahova. Mazare: Acolo e frig

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, se plange de conditiile proaste din penitenciarul Rahova. Unitatea sanitara nu are medic oncolog si nu poate fi tratat cum.

Alina Gorghiu: Ponta incalca hotararea ICCJ pentru ca foloseste, din nou, denumirea USL in campanie

Alina Gorghiu a aratat ca PSD a folosit denumirea USL in campania pentru PE, moment in care PNL a facut o plangere la BEC, care a dat castig de cauza PNL, iar ICCJ a respins contestatia PSD, formuland o hotarare definitiva si irevocabila conform careia PSD nu are voie sa foloseasca denumirea USL in campania electorala.

Decizia in dosarul lui Mircea Diaconu, amanata de ICCJ pentru 27 noiembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat joi, pentru 27 noiembrie, pronuntarea deciziei definitive in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese, legat de semnarea unor contracte.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )